sajam_vencanjaPrvi Beogradski sajam venčanja – Beogradska arena, 12. i 13. jun

 

„Prvi Beogradski sajam venčanja“ biće održan za vikend, 12. i 13. juna u Beogradskoj areni u organizaciji magazina „Venčanje“, grada Beograda i Arene Beograd.

 

Osluškujući potrebe budućih mladenaca, ali i mnogobrojnih privrednika koji se bave industrijom venčanja, magazin “Venčanje” i Arena Beograd, omogućili su budućim slavljenicima da i u letnjem periodu brzo i lako na jednom mestu pronađu sve što je neophodno za njihov dan venčanja. Celokupna ponuda venčanica, svetskih i domaćih brendova, renomirane zlatare, bogata dekorativna i restoranska ponuda iz cele Srbije kao i sve drugo što čini venčanje najlepšim danom u životu svih mladenaca, biće izloženo u 45 VIP loža Beogradske arene.

Povezana vest:  Somboled „Mlečna avantura"

 

Karte za “Prvi Beogradski sajam venčanja” po ceni od 200 dinara, već se nalaze u prodaji na blagajni Beogradske arene, a radno vreme sajma biće od 11.00 do 22.00h. Svi izlagači su za “Prvi Beogradski sajam venčanja” pripremili specijalne ponude po jedinstvenim cenama, što će budućim mladencima u velikoj meri finansijski olakšati njihov dan venčanja.

Povezana vest:  Preuzmi kontrolu nad svojim telom: Kako se pripremiti za leto?

 

Prateći svetske trendove, po prvi put jedan sajam venčanja biće organizovan u Beogradskoj areni, pa će građani Srbije moći da zavire u ovo velelepno zdanje i prisutvuju najatraktivnijem sajmu na Balkanu. Zaštitni znak ovogodišnjeg sajma biće svakako i svetski mjuzikl „Mama Mia“ koji će se izvoditi u Beogradskoj areni od 29. juna do 11. jula a bavi se upravo tematikom venčanja.

 

Obzirom da je magazin „Venčanje“ već devet godina organizator popularnog „Weeding weekend“-a koji se iz godine u godinu tradicionalno održava u februaru mesecu u hotelu Hyatt Regency i okuplja privrednike iz cele Srbije, nema sumnje da će „Prvi Beogradski sajam venčanja“ na kome ove godine po prvi put učestvuju i firme iz Slovenije i Hrvatske, postati brend koji će vremenom okupiti privrednike celog Balkana.

Povezana vest:  Projektno finansiranje i znanje u upravljanju projektima doprinosi boljem položaju Roma u Srbiji

 

U duhu ljubavi i venčanja, svim budućim mladencima poručujemo – Budite sa nama, a mi ćemo biti deo vašeg slavlja.