Vrelo leto je već počelo a želja da se telo dovede u savršenu formu sve je prisutnija u svakom od nas.

Poznato je da su profesionalne navijačice koje viđate na sportskim utakmicama među  najzgodnijim i najprivlačnijim devojakama. Brojne plesne probe, naporna vežbanja i pripreme učinili su da ove lepotice na svakoj utakmici blistaju i uspešno postignu svoj cilj – da publiku oduševe i podstaknu na navijanje za svoj omiljeni sportski tim.

Povezana vest:  Najuspešniji srpski preduzetnici, investitori i eksperti za razvoj poslovanja ovog petka na konferenciji Original Boost

Predstavljamo vam četiri devojke koje se profesionalno bave „cheerleading“-om i koje će nam u naredna četiri dana, noseći najnoviju Champion sportsku opremu, pokazati vežbe koje morate da probate kako biste se pripremili za „šampionsko“ leto.

Finalna proba pred leto je u sredu, 22. juna, u 18 časova, kada sve zainteresovane devojke očekuje veliki Champion ženski trening, u okviru Sportskog centra Olimp.

Povezana vest:  Predstava „Mala Sirena“

Naše zgodne navijačice na Olimpu će održati trening kao dobru pripremu za leto i podeliti prisutnim devojkama korisne savete, a najvažniji među njima su da je važno kroz vežbanje aktivirati celo telo, odmarati mišiće i naravno imati pozitivan stav.

Kako biste vežbali kao naše profesionale navijačice, posetite Sport Vision facebook stranicu i u narednim danima pratite korisne fitnes savete.

Povezana vest:  mts i ove godine najbolja mobilna mreža u Srbiji

Vidimo se na Olimpu na velikom otvorenom Champion ženskom treningu!