Radisson Blu Old Mill Hotel, koji je dokazao da predstavlja vrhunac turističke ponude Beograda i da je premium lokacija za organizaciju sastanaka i događaja, ide korak dalje i proslavlja otvaranje velike peščane plaže na zabavi Brazil Summer Party, održanoj 16. juna.

Više od 500 uglednih zvanica iz zemlje i inostranstva,  javnih ličnosti, poslovnih ljudi, kao i poznatih, koji su se okupili ovom prigodom, bilo je u prilici da uživa u sjajnoj zabavi u spektakularnoj atmosferi prvog dizajn hotela u gradu. Program zabave obuhvatao je nastup dobro poznatog Loco benda i plesnu tačku grupe SambaMantock, čiji su plesači nastupili u prelepim kostimima iz Ria.

Peščana plaza je smeštena na 200 kvadratnih metara, na trgu ispred hotela i ugostiće Beograđane tokom celog leta, sve do 28. avgusta.

Povezana vest:  Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Predstavnici hotela najavljuju odličan provod za sve posetioce uz osvežavajuće letnje koktele i odličnu hranu. Ovo leto će biti ispunjeno dobrim žurkama, gledanjem Evropskog prvenstva u fudbalu 2016 na velikom platnu i takmičenjima u stonom fudbalu. Program dešavanja na Radisson Blu plaži možete pratiti na: http://www.omb.rs/news-and-events.

„Beograd je postao poznat kao nova prestonica urbane i šik zabave, grad koji živi 24 sata dnevno, a mi smo ponosni što smo u prilici da budemo deo toga. Otvaranje plaže je upravo ono što smo želeli da poklonimo Beograđanima, kao i onima koji su tu u poseti. Svoje hotelske usluge već pružamo mnogima koji su upoznati sa našim brendom, ali smo spremni da ugostimo nove posetioce u nadi da će oni ceniti originalan koncept ovog hotela i naš stalni trud da ispunimo njihova očekivanja“,  izjavio je g. Tomas Svika (Thomas Swieca), generalni direktor beogradskog hotela Radisson Blu Old Mill.

Povezana vest:  Rešenje za neispavane mame

Radisson Blu Old Mill svojim posetiocima predstavlja veoma zanimljivu priču, koja kroz jedinstveni dizajn enterijera oživljava duh starog mlina, kao i Beograda i njegovih reka. Pored novoprestavljene plaže, hotelski restoran i bar, OMB Larder + Lounge, promovišu srpsku kulinarsku tradiciju, nudeći na svom bogatom meniju sveže namirnice lokalnih proizvođača pripremljene na kreativan način, u skladu sa tehnologijom modernističke kuhinje, što je svojevrstan novitet u našem gradu.

Hotel je oživeo industrijsku četvrt lociranu praktično u samom centru Beogarda. Gosti su u prilici da osete duh Starog mlina iz 19. veka u svakom detalju enterijera, sačinjenog od prirodnih boja i materijala  (poput hrasta, kamena, cigli, bakra i tekstila) u kombinaciji sa najnovijim dizajnerskim stilom. Jedinstven ambijent hotela osmislio je prestižni berlinski Graft Architects design bureau, koji je očuvao autentično nasledstvo mlina u kombinaciji sa estetikom industrijskog šika. Sobe su ekskluzivno dekorisane slikama umetničkog društva Strauss & Hillegaart.

Povezana vest:  NOVOGODIŠNJI COCA-COLA KARAVAN ZAVRŠAVA HUMANU MISIJU U ULICI OTVORENOG SRCA

Hotel Radisson Blu Old Mill je specijalizovan u pružanju usluga za poslovne klijente. Raspolaže sa 236 hotelskih soba, uključujući i 14 apartmana, moderan konferencijski centar i druge pogodnosti hotela visoke klase. Ovo je prvi hotel u Srbiji koji je nagrađen ekološkom značkom Green Key, za promovisanje održivog turizma, što je još jedna ekskluzivna karakteristika predstavljena na ovom tržištu.