POCETAK PRIPREMA ZA VELIKU NIKE TRKU - TRCI SA NAMANike+ Run Club u sklopu priprema za petu po redu Nike trku – “Belgrade 10k”, ovog leta za sve ljubitelje sporta i trčanja, organizuje besplatne treninge, gde će svi polaznici, i žene i muškarci, moći da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine. Ovogodišnja trka je, kao najveća do sada, u znaku broja 10. Broj deset jer se očekuje da će po prvi put ulicama Begrada 10 hiljada trkača i istrčati 10 kilometara i time još jednom pokazati zašto je brend Nike odavno svrstao Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu.

Povezana vest:  PATRIZIA PEPE ZOVE: Rezervišite 7. oktobar za jedinstveno modno dešavanje

Svake godine uoči ove već tradicionalne trke koju organizuje Nike, biće organizovane različite aktivnosti koje promovišu zdrav način života i sport, tako da podrška brzini i pomeranju ličnih granica izdržljivosti ni ovog leta neće izostati. Baš kao na globalnom nivou i kod nas će Nike+ Run Club svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održati u utorak, 19. jula, u 20h na Donjem Kalemegdanu kod Karlove Kapije. Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno, tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku Belgrade 10k trku koja će se održati početkom septembra.

Povezana vest:  Imlek na poziv niškog Episkopa uputio donaciju Bogosloviji Svetog Kirila i Metodija

Cilj kampanje, na globalnom nivou, je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Nike+ Run Club treneri razvili su specijalni program u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da napreduje i postane brži i izdržljiviji. Program uključuje specijalno prilagođene vežbe, muziku koja podstiče motivaciju i savete svetskih stručnjaka kako biste zaista bili najbrži.

Povezana vest:  Šta da poklonite voljenoj ženi za 8. mart?

Nike + Training Club (NTC) App ovog leta će biti usmeren na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.