PNC_868_LoRes_Mockup_ROBGSRB

Palette Permanent Natural Colors linija – prve Palette boje sa prirodnim uljima i mlekom jojobe

Palette, vodeći evropski brend u segmentu boja za kosu iz Schwarzkopfa, lansirao je novu inovativnu Palette Permanent Natural Colors liniju boja za kosu. Ovo je prva Palette linija boja za kosu koja je obogaćena odabranim uljima i mlekom jojobe. Nova boja za kosu čini da bojena kosa izgleda prirodno i daje joj poseban sjaj, a sadrži i formulu koja neguje kosu i čini je neverovatno mekom i negovanom nakon bojenja.

Povezana vest:  Kajli Minog planira da usvoji dete

Odabrana ulja i mleko jojobe u novoj i poboljšanoj formuli za negu spajaju se sa pigmentima boje kako bi obezbedili intenzivnu negu kose tokom i nakon bojenja, što donosi i do 30% više nege nego pre. U isto vreme ovi sastojci pružaju dugotrajne rezultate sa 50% dužim trajanjem intenziteta boje u odnosu na prethodnu formulu sa morskim kolagenom.

Novi hranjivi balsam sa uljem kajsije i pantenolom, intenzivno neguje kosu i pruža joj više sjaja i čini je mekšom nego pre.

Povezana vest:  Dan italijanskog dizajna 23.marta u Muzeju primenjene umetnosti  

Sa 15 fantastičnih nijansi koje se mogu naći u ponudi– od skandinavsko plave do plavičasto crne – inovativna nova Palette Permanent Natural Colors linija boja za kosu će zadovoljiti sve potrebe moderne žene. Donosi 50% dugotrajniji intenzitet boje u odnosu na prethodnu formulu, formulu za negu koja ima nizak procenat amonijaka i ne oštećuje kosu, i savršeno pokriva i najupornije sede.

Nova formula sadrži i nov, sveži, voćni i cvetni miris sa preovlađujućom mirisnom notom kruške i maline.

Dostupna od novembra 2012. godine, nova linija Pallete Permanent Natural Colors ima i novi dizajn. Novo pakovanje takođe uključuje i bočicu sa hidrogenom za preciznije doziranje kada bojite  kosu u udobnosti svog doma.

Povezana vest:  Za dve godine u Srbiji Glovo dostavio tri i po miliona proizvoda

Generacije zadovoljnih klijenata imaju poverenja u Palette kada su u pitanju odlične boje za kosu po povoljnim cenama. Nova i unapređena formula Pallete Permanent Natural Colors, poslednja je u nizu inovacija evropske vodeće palete za bojenje kose – za zdravu kosu punu života, koja izgleda prirodno i puna sjaja koji traje duže.