EG_Party2Executive Group proslavila uspešnu godinu

 

Executive Group, vodeća PR i marketing agencija u Srbiji, u klubu Magacin proslavila je uspehe koje je postigla tokom ove godine.

U 2009. godini, najznačajnije domaće i svetske organizacije nagradile su Executive Group prestižnim nagradama: Društvo za odnose sa javnošću Srbije priznanjem za najbolju PR agenciju u Srbiji, IPRA (International Public Relations Association) sa Golden World Award za zajednički projekat „Kuća snova“ sa kompanijom Holcim u kategoriji sponzorstva i za isti projekat Holmes Report je nagradio Executive Group i kompaniju Holcim sa SABRE nagradom za EMEA region u kategoriji B2B komunikacije za građevinsku industriju i razvoj.

Povezana vest:  Izložba kravata Nataše Šarić -uvod u Perwoll Fashion Week

Nagrade Golden World Award i SABRE su po prvi put dodeljene projektima iz naše zemlje što dokazuje da u Srbiji postoje agencije i kompanije koje svojim kvalitetom mogu da konkurišu najboljima u svetu iz oblasti odnosa sa javnošću i marketinga.

Na gala večeri direktor Executive Group-a Darko Matijašević se zahvalio klijentima, partnerima, medijima i prijateljima agencije:

Povezana vest:  Ovog vikenda turnir u mini golfu i koncerti na Adi Ciganliji

-Posebno smo srećni što u ovoj godini punoj izazova imamo priliku da proslavljamo uspehe koje smo postigli u u saradnji sa vama i što su trud i napor koji smo uložili doneli prestižna domaća i svetska priznanja. Zahvaljujemo se svima vama što ste ste nam pružili inspiraciju i podršku tokom proteklih godina i što ste nam pomogli da najprestižnije nagrade u našoj struci baš mi donesemo u Srbiju.

Povezana vest:  Najlepši jesenji izlog 2009.

Snezana i Vlade DivacMeđu brojnim zvanicama bili su i predstavnici vodećih svetskih firmi u Srbiji, klijenti Executive Group-a, mediji kao i ličnosti iz javnog života.