Dzelatovic i GrujicGoran Dželatović, sa nadimkom „Ajkula“, posebna je ličnost. Telohranitelj velikog broja zvezda iz šou biznisa, živi u Londonu, a brinuo se o nekoliko istaknutih umetnika: Dženifer Lopez, Naomi Kempbel, Madona…

Veliki je humanista i pasoinirani zaljubljenik u crvenobele…Sada obezbeđuje britansku muzičku zvezdu Sajmona Veba, sa kojim je posetio Beograd u vreme odigravanja Dejvis kup meča Srbija – Velika Britanija na Tašmajdanu, kome su prisustvovali.

Goran, veliki Zvezdaš, spada u onu grupu najvernijih delija, a ovoga puta napravio je neraskidivu prijateljsku vezu sa sprskom fudbalskom zvezdom Markom Grujićem, koji je branio boje Crvene zvezde, sada je član Liverpula.

Povezana vest:  33. PERWOLL FASHION WEEK, Revije Biljane Tipsarević i Bate Spasojevića zatvorile Beogradsku nedelju mode (FOTO)

Na stadionu Emirati, jednog od najlegendarnijih klubova na svetu, domu fudbalera Arsenala, po završetku utakmice Arsenal – Liverpul (završena 3:4) Goran i Marko su njihov susret ovekovečili slefijem, ali iz jedne sasvim druge perspektive. Bilo je to fotografisanje sa značajnom dozom šale i pozitivne atmosfere. Dakle, ništa konvencionalno. Naprotiv!

Ovom prilikom Dželatović je na poklon od fudbalskog asa Grujića dobio dres. Iako već 20 godina prati Arsenal i ne propušta ni jednu utakmicu crvenobelih, sigurno je da će Goran postati redovni posetilac utakmica Liverpula kako bi prijatelju Grujiću dao punu podršku, a podrška će svakako dobro doći novopečenoj Liverpulovoj akviziciji.

Povezana vest:  GateBizz lansirao Kickstarter kampanju za projekat Threendie

Ovo prijateljstvo Grujića i Dželatovića će biti jedno od slučajnih, ali iskrenih druženja. Dakle, spontano, čisto i iskreno prijateljstvo.

Ajkula je veliki humanista, malo govori o tome, ali puno radi na tome. Toplinu njegovog srca osetio je i juniorski hokejaški tim Crvene zvezde, kojima je prošle zime poklonio zimske jakne. A jedna od genijalnih Goranovih akcija je i pomoć koju je uputio u osnovnu školu Huoshaoling u kineskom gradiću Zhanjiang. Sagradio je biblioteku koja je dobila ime po njegovoj kći Liliana Dželatović, a trenutno radi na izgradnji terena za fudbal i košarku u ovoj školi. Briljantni Srbin velikog srca, za sve meridijane.

Povezana vest:  Grčka firma kupuje 49 odsto beogradske televizije Foks