Holivudske zvezde koje su se mobilisale uzalud u kampanji podrške demokratskoj kandidatkinji Hilari Klinton, u žalosti su od pobede njenog rivala Donalda Trampa na predsedničim izborima u SAD.Pop zvezda Keti Peri, koja je nastupala na konvenciji Demokratske stranke, pozvala je preko Tvitera svoje pratioce da „ne sede skrštenih ruku i kukaju“, pozivajući ih na mirne proteste i „borbu za ono što je pravedno“.

Povezana vest:  Nestlé žitarice za decu u promo pakovanjima kriju poklone

Pevačica Lejdi Gaga, koja je u đubretarskom kamionu protestovala posle izbora ispred zgrade Donalda Trampa na Menhetnu u Njujorku, nastavlja na društvenim mrežama da osuđuje izbor njujorškog biznismena za predsednika SAD.

Oskarovka Dženifer Lorens izjavila je da nema reči utehe za žene posle neuspeha Hilari Klinton da postane prva žena predsednik SAD.

Pop zvezda Majli Sajrus je postavila na društvene mreže video u kojem u suzama poručuje Donaldu Trampu: „Teško mi je da to izgovorim, ali prihvatam da ste postali predsednik SAD“.

Povezana vest:  Zaposleni kompanije Carlsberg Srbija učestvovali u akciji pošumljavanja Beograda

Glumci, reditelji i direktori holivudskih studija izdvojili su 22 miliona dolara za predizbornu kampanju Hilari Klinton, dok je za republikanskog kandidata iz njihovih redova izdvojeno samo 300.000 dolara.

Holivudska legenda Robert de Niro, koji je izjavio da bi udario Donalda Trampa zbog uvredljivih izjava na račun žena, rekao je u popularnoj tv emisiji „Džimi Kimel Lajv“da to ipak neće moći to da uradi.

Povezana vest:  "TRČIMO PORODIČNO" HEMOFARM FONDACIJE OKUPILA VIŠE STOTINA SUGRAĐANA

„On je predsednik, moram da poštujem tu funkciju… Da vidimo šta će da uradi i da li će da ispuni obećanja“, poručio je De Niro.