Sinoć je održano regionalno finale za prestižnu nagradu Veuve Clicquot Business Woman Award koja je na kraju pripala dami iz Srbije, vlasnici kompanije Aura, Mili Litvinjenko 

U beogradskom lounge-u “ Top of The Hub “ juče je održano prvo regionalno finale takmičenja za najuspešniju ženu regiona Veuve Clicquot Business Woman Award, uz prisutvo velikog broja zvanica.U kokurenciji su se našle dve uspešne žene iz Srbije, jedna iz Crne Gore i dve dame  iz  Hrvatske.
Bilo je ovo prvo pojavljivanje Nine Lečić, ujedno i njen prvi posao posle bračnog kraha sa još uvek zakonitim suprugom, glumcem Branislavom Lečićem.Nina je veoma profesionalno vodila program glamuroznog događaja.
Prestižnu titutulu Veuve Clicquot Business Woman Award ponela je vlasnica Aure, Mila Litvinjenko koja je iza sebe ostavila veoma moćnu konkurenciju, tačnije Oliveru Stojanović(Absolut Time ),Marina Banović Džuver(fashion designer),Martinu Bienenfeld(/Turistička zajednica grada Zagreba) i Uršku Sršen(Bellabeat).
 
Goste je na početku manifestacije pozdravila princeza Katarina Karađorđević, a zatim je usledilo svečano proglašenje pobednice.
Bilo je ovo i prvo javno pojavljivanje pevačice Martine Vrbos u društvu supruga Bogoljuba, a sa njima je veče provela i hrvatska pevačica Maja Šuput.
PHOTO: Zoran Petrović
Povezana vest:  Večeras u Centru "Sava" "Noć reklamoždera"