Sredstva obezbeđena nakon ostvarivanja globalnog cilja Win for Youth – W4Y humanitarne inicijative, kompanija Adecco će ove godine donirati Fondaciji Novak Đoković. Globalni cilj W4Y inicijative je da zaposleni kompanije Adecco sa svojim partnerima i klijentima „pređu“ 3,500,000 km u triatlonu, a Adecco Srbija je u sklopu ovog projekta organizovala dva sportska događaja u Beogradu.

Povezana vest:  Gillette odgovara na zahteve muškaraca omogućavajući neverovatnu udobnost prilikom izbrijavanja sa Gillette Fusion Proglide i uz pomoć svog tima izaziva srpske muškarce da pokažu svoju drugu stranu ličnosti

Kompanija Adecco svake godine bira po jedan sport i zadaje cilj u vidu pređenih kilometara koji treba ispuniti na globalnom nivou. Ukoliko zaposleni sa svojim klijentima i partnerima ostvare zadati cilj, sakupljeni kilometri se konvertuju u novac koji se uplaćuje odabranim fondacijama širom sveta. Ove godine odabrana fondacija je upravo Fondacija Novaka Đokovića, dok će se prikupljeni  novac iskoristiti za pomoć deci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

Povezana vest:  Trudna Viktorija Bekam želi da pozira gola za Vogue

Svoj doprinos ostvarenju globalnog cilja, kompanija Adecco Srbija je dala organizujući dva događaja na kojima su „prikupljani kilometri“ za ukupan potreban zbir. Prvi događaj na kome su zaposleni i partneri kompanije učestvovali bio je Beogradski maraton, dok je drugi događaj ukupnom broju potrebnom za ostvarenje cilja dodao 864 kilometra pređenih biciklom.

Povezana vest:  Oslobođen Polanski

Win4Youth je humanitarna inicijativa koja motiviše i inspiriše zaposlene kompanije Adecco, partnere i kljente širom sveta da se bave sportom i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji doniranja sredstava onima kojima je to najpotrebnije.