susan_boyle_albumSuzan Bojl u finansijskim problemima

 

Zvezda showa „Britain’s Got Talent“, Suzan Bojl (Susan Boyle), u velikim je finansijskim brigama s obzirom da joj njen mendžer doslovno daje nedeljni džeparac u iznosu od 360 eura.

Pevačici Suzan Bojl menadžer je ukinuo kreditnu karticu i onemogućio podizanje novca s računa u banci, zbog čega nema dovoljno novca da završi opremanje svog novog doma, izvestio je „News of the World“.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., Veliki izbor dočeka 2013. u Bosni i Hercegovini

-Ona je u velikoj nevolji. Strahuje da će izgubiti sav novac koji je zaradila i da će morati da živi kao pre. Suzan i dalje živi u maloj kući u kojoj smo odrasli. Sada kada ima novca trebala bi da živi prijatnije, ali ona ne može da ušeta u banku i podigne onoliko novca koliko joj treba – rekao je brat pevačice Geri Bojl (Gerry Boyle).

Povezana vest:  50 000 Nišlija u Noći kupovine u Forum shopping centru (FOTO)

Geri je dodao i to kako se Suzan oseća veoma usamljeno i da postaje paranoična, jer je ubeđena kako će jednoga dana ponovo biti siromašna usedelica.

PR menadžer kompanije „Simon Cowell SyCo“ nije želela da komentariše tvrdnje da Suzan Bojl ne može sama da raspolaže svojim novcem ističući kako je to stvar dogovora između umetnika i menadžera.

Povezana vest:  Laguna i Institut za transfuziju krvi promovišu najpoznatiji serijal „Vampirska akademija“