Centar Beograda, ugao Karađorđeve i Travničke ulice, postaće krajem decembra i centar dečije radosti! Na trouglastom platou ispred Prodajnog centra Belgrade Waterfront (zgrada Geozavoda), najmlađi posetioci će od 25. do 30. decembra imati priliku da uživaju u predstavama, radionicama i aktivacijama koje je Belgrade Waterfront pripremio za njih i sa širokim osmesima dočekaju Novu godinu.

Tačno u podne, 25. i 26. decembra, deca će kroz predstavu „Put oko sveta sa Deda Mrazom”  imati priliku da se upuste u jedinstvenu avanturu stvaranja praznične čarolije, kojoj će se pridružiti i animatori i mađioničari.

Povezana vest:  Konjičke igre u Donjem gradu na Beogradskoj tvrđavi

Već 27. i 28. decembra, od 12 do 15 časova, Deda Mraz će biti tu da čuje želje mališana i da se fotografiše sa njima. Ovaj Deda Mraz ima i posebnu moć: može da čuje i želje kućnih ljubimaca, pa će deca imati priliku da sa svojim najboljim drugarima uživaju u novogodišnjoj magiji!

Dečija maštovitost i kreativnost pokazaće se na delu 30. decembra, kada će za njih od podneva do 15 sati biti organizovana interaktivna radionica u kojoj će sami praviti novogodišnje ukrase.

Povezana vest:  Novi ukus NESCAFÉ 3IN1 kafe - lešnik i čokolada

Za one malo starije, na platou iza Geozavoda će 29. decembra, u 20 časova, u okviru Beogradske zime, biti održan koncert grupa Orthodox Celts i Ničim izazvan, koji će svojim energičnim nastupom podići atmosferu pored reke.

Pozivamo sve Beograđane i goste grada da se prepuste čaroliji i uživaju u novogodišnjoj euforiji sa svojim najdražima!