HOLIDAY ON ICE: MISTERY od sutra u Beogradskoj areni

HOI 10 sssSpektakl na ledu kompanije HOLIDAY ON ICE pod nazivom MISTERY – VANISH NOVOGODIŠNJA TAJNA premijerno će se održati u Beogradskoj areni u petak 25.12. sa početkom u 19 časova. Dve predstave su zakazane za subotu 26.12. u 12 i 19 časova i jedna predstava u nedelju, 27.12. u 12 časova.
Ulazi se otvaraju sat vremena pre početka svake predstave. Ulaznice se mogu nabaviti na biletarnicama Beogradske arene, Delta City-a i Doma omladine. Predstava traje 120 minuta sa pauzom od 15 minuta.
Kompanija HOLIDAY ON ICE je prethodne dve godine gostovala u Beogradskoj areni sa predstavama za decu „Petar Pan na ledu“ i „Duško Dugouško na ledu“.
MISTERIJA je najnoviji šou produkcije Holiday on Ice, neprikosnovenog lidera u svetu klizačkih spektakala. Ovoga puta pozivaju vas na magično, misteriozno i uzbudljivo putovanje. Tokom posete misterioznom Istoku u uvodnom delu, MISTERIJA kombinuje elemente magije i nepoznatog sa složenim
klizačkim umećem. U predstavi se koristi originalna scenografija nagrađivanog dizajnera Barta Klementa (dobitnik TPI nagrade), dok je kostime osmislio Francuz Edvard Pikni. U režiji Antonija van Lasta i sa koreografom Robinom Kazinsom i muzičkim aranžmanima koje potpisuje Majkl Rid, MISTERIJA
nam nudi čarobno putovanje kroz maštu – na ledu.

Povezana vest:  5 dinara od svake prodate limenke za osobe sa smetnjama u razvoju

Činjenice i brojevi:
-Preko 350 kostima urađeno je za MISTERIJU.
-Glavni klizači presvuku se 5 do 6 puta a prateći 8 do 10 puta po predstavi
-U MISTERIJI prateći klizači presvuku kostime za 30 sekundi do 5minuta
-Umetnici i članovi ekipe MISTERIJE govore oko 10 različitih jezika i pripadnici su 17 različitih nacionalnosti
– Kod parova, najopasnija tačka je spirala smrti, za soliste salto unazad, dok je kod numera sa „letenjem“ to gotovo svaka figura.

Povezana vest:  Slavni istraživač i "teoretičar zavere" Dejvid Ajk konačno u Srbiji!