Jacqueline_Bisset_3Avon predstavlja saradnju sa Jacqueline Bisset

Avon kompanija objavila je saradnju sa međunarodno poznatom i nagrađivanom glumicom Jacqueline Bisset, koja je postala novo zaštitno lice revolucionarne ANEW Platinum linije. Ova nova linija proizvoda iz Avon ANEW linije namenjena ženama iznad 55 godina koja redefiniše konture lica za podmlađujući efekat, naćiće se u prodaji ove jeseni u Avon brošurama.

-Posebno mi je zadovoljstvo da sarađujem sa kompanijom Avon na ANEW Platinum liniji, jer je ona specijalno razvijena za potrebe zrele kože- otkriva ANEW Platinum zaštitno lice Jacqueline Bisset.

Povezana vest:  DISNEY ON ICE VAM PREDSTAVLJA “PRINCEZE I HEROJI”, Promotivna prodaja ulaznica do 15. septembra

-Želim proizvod koji će mi omogućiti da izgledam onako kako se i osećam. ANEW Platinum pomaže da postignete definiciju i tonus mlađe kože.

-Jacqueline je oličenje svega čemu ANEW žena teži— lepote, elegancije iprefinjenosti – izjavio je Andre Baradat, Vice President, Global Skincare Marketing, Avon i dodao: -Oduševljeni smo da je jedna tako velika internacionalna zvezda i ikona lepote zaštitno lice nove revolucionarne ANEW Platinum linije.

ANEW Platinum noćna krema i serum biće u prodaji od 30. oktobra 2010 u Srbiji i Crnoj Gori u Avon brošuri.

Povezana vest:  Braun brijači osvojili najprestižnije nagrade medija i nezavisnih potrošača

ANEW, pionirska anti-aging linija iz kompanije Avon osnovana još 1992., sa gotovo 2400 prodatih proizvoda na svakih sat vremena, pomaže milionima žena širom sveta da uspešno nadmudre znake starenja kože.

Jacqueline Bisset, kao najnovije Avon lice, pridružila se mnogim svetskim zvezdama koje sarađuju sa kompanijom Avon, od kojih su najpoznatija imena svakako Fergie, Courteney Cox, Patrick Dempsey, Salma Hayek, Reese Witherspoon.

O Jacqueline Bisset
Zaštitno lice ANEW Platinum linije, Jacqueline Bisset pokazala je svoj fantastičan glumački talenat u više od 50 filmova. Rođena u Weybridge, u Engleskoj, glumica je tokom svoje dosadašnje karijere osvojila mnoge prestižne nagrade širom sveta.

Povezana vest:  Leonardo DiKaprio se konačno rešio žene i deteta

O kompaniji Avon Products, Inc.
Avon, kompanija za žene, vodeća je kozmetička kompanija i kao najveća kompanija direktne prodaje na svetu, Avon je prisutan u više od 100 zemalja sveta. Avon linije proizvoda uključuju kozmetičke proizvode, dekorativnu kozmetiku kao i modne asesoare a neki od najpopularnijih Avon brendova su Avon Color, ANEW, Skin-So-Soft, Advance Techniques, Avon Natural.