deciji_kulturni_centarUpis u stalne grupe Dečjeg kulturnog centra
Dečji kulturni centar Beograda i ovog septembra otvorio je vrata svih ateljea i studija za izbor aktivnosti namenjenih deci i mladima i upravo je u toku upis novih članova. Ova institucija otvorena je za sve koji su zainteresovani da se upoznaju sa aktivnostima koje pružaju mogućnost dobrog provoda i igre, kao i za one koji žele da razviju određene umetničke sklonosti i veštine.
Rad Dečjeg kulturnog centra Beograda usmeren je na zadovoljavanje potreba dece da na kreativan, zabavan i oplemenjujući način ispune svoje slobodno vreme. Kontinuirano, iz dana u dan, svoje aktivnosti realizuju stalne grupe, koje se formiraju svakog septembra, a to su: Baletski studio, Studio za džez i modernu igru, Likovni atelje, Atelje za primenjene umetnosti, Dramski studio, Muzička igraonica, Studio za animirani film, Radionica stripa i Filmski studio.
U novoj sezoni Dečji kulturni centar proširio je svoje aktivnosti novim grupama koje će početi sa radom tokom meseca. To su: Radionica kreativnog pisanja, Moja kuhinjica, Tekvondo – sticanje samopouzdanja, Popularni klavirski kurs (naučite omiljenu kompoziciju za mesec dana), Kreativnost i samoostvarenje ličnosti (psihološka edukacija mladih i odraslih), Modni atelje vunenih kreacija, kao i Javni nastup i ja.
U radu ateljea, studija i radionica učestvuju deca i mladi shodno svojim interesovanjima, bez prethodnih audicija, a sa onima kod kojih se prepozna posebna sklonost i talenat pedagozi rade dodatno. Prijave se vrše putem telefona 011/ 3242-011 i 011/ 3242-012 i mejla [email protected] ili dolaskom u Dečji kulturni centar Beograda u Takovsku 8.
Povezana vest:  Besplatna radionica za srednjoškolce: MODNI DIZAJN I SCENSKI KOSTIM