deciji sajam_11Šesti DEČIJI SAJAM u Beogradu od 8. do 10. oktobra

 

S velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da se šesti DEČIJI SAJAM u Beogradu održava od 8. do 10. oktobra u hali III Beogradskog sajma.

Organizatori ove trodnevne manigestacije SKY VISION i SNAR GROUP već po tradiciji pripremaju izuzetno zanimljiv program za decu. Veliki broj izlagača ponudiće posetiocima širok spektar proizvoda za mališane svih uzrasta uz posebne sajamske popuste.

Povezana vest:  Prelazak na digitalna plaćanja donosi pitanje sajber bezbednosti, ali je odgovor industrije jasan: Online kupovina bezbednija nego ikada

Posetioce očekuje po 27 sati neprekidnog zabavnog i sportskog programa, izuzetno popularna veštačka stena, prostrana igraonica koja privlači veliku pažnju najmladjih. Novitet je specijalna Extreme staza na kojoj će deca moći putem daljinskog upravljača da voze automobiliće, avione, biće organizovano i takmičenje a najbolji nagradjeni.

Ulaz za sve posetioce DEČIJEG SAJMA i ovog puta je besplatan, a svi koji dodju moći će da učestvuju u nagradnoj igri organizatora i UNIQA OSIGURANJA i osvoje nagradno putovanje u Budimpeštu.

Povezana vest:  Paris Jackson se ne vraća u staru školu zbog nasilnika

Na novom prostoru ČAROBNI SVET posetioci će moći da pokažu svoju plemenitost i daju prilog za novi, prostraniji dom dece iz Prihvatilišta, bilo u novcu ili igračkama, školskom priboru, sredstvima za higijenu i tako zajedno sa UNIQA OSIGURANJEM i DEČIJIM SAJMOM pomognu deci žrtvama raznih vrsta nasilja.

I ovaj šesti DEČIJI SAJAM podržali su Skupština grada Beograda, Ministarstvo rada i socijalne politike i Ministarstvo omladine i sporta.

Povezana vest:  Učvrstite kožu dok ste pod tušem uz NIVEA IN-SHOWER Q10 losion za učvršćivanje kože

SKY VISION  i  SNAR GROUP kao organizatori šestog DEČIJEG SAJMA u Beogradu pozivaju vas da im se pridružite tokom trodnevne dečije radosti i osmeha.