coca-cola

POZIV ZA PEDESET MILIONA FEJSBUK COCA-COLA FANOVA DA SVET UČINE RADOSNIJIM

Kad biste mogli da okupite 50 miliona svojih prijatelja da biste svet učinili radosnijim, kakve rezultate biste mogli da postignete? Coca-Cola je danas najavila planove da to sazna nakon što je 50-milioniti korisnik fejsbuka ,,lajkovao’’ stranicu ovog brenda. Negujući zajednički doprinos baze fanova na fejsbuku, Coca-Cola će biti pokretač u pronalaženju jednostavnih načina da svet učini radosnijim.

-Tokom cele svoje istorije, Coca-Cola je uvek donosila jednostavne trenutke radosti širom sveta, svakog dana’’, izjavio je Džo Tripodi (Joe Tripodi), direktor za marketing i prodaju Kompanije Coca-Cola.  ,,Danas smo angažovali globalnu zajednicu sa preko 50 miliona članova koji su tesno povezani preko fejsbuk mreže. Time se stvara mogućnost da uključimo naše najvernije i najaktivnije fanove u potragu za načinima da svet učinimo radosnijim.

Povezana vest:  Rekonstrukcija autoputa na deonici od „Gazele” do petlje Tošin bunar počinje sutra

Coca-Cola će pronaći osobe sa idejama koje omogućavaju ljudima da budu aktivniji, daju drugima, budu društveni ili uključeni u druge aktivnosti vezane za veći osećaj radosti. Zatim će te osobe sarađivati sa Kompanijom Coca-Cola i njenom Fejsbuk zajednicom na razvoju ideja koje će pomoći širenju radosti po celom svetu. Preko nove aplikacije na Coca-Cola fejsbuk stranici https://www.facebook.com/cocacola, fanovi mogu da se izjasne da li žele da pomognu u širenju radosti i budu deo ovog globalnog pokreta na adresi http://CokeURL.com/50MM.

Kada se registruju, fanovi će biti pozvani da direktno učestvuju kroz uticaj i oblikovanje ideja i okupljanje šire zajednice oko ove društvene inovacije. Kompanija Coca-Cola će podržati izabrani koncept i vizionara, koji stoji iza te ideje time što će obezbediti pristup za timove koji će pomoći da se njihovo rešenje realizuje. Krajnji rezultat, koji će biti probno lansiran tokom 2013. godine, može da bude novi izum, akcija ili čak društvena aplikacija – nešto što može da doprinese povezanosti Fejsbuk zajednice u širenju radosti po celom svetu.

Povezana vest:  BROJNA DOMAĆA I SVETSKA IMENA NA 13. “SERBIA FASHION WEEK-u”

-Coca-Cola shvata vrednost direktne komunikacije sa najvernijim fanovima na originalan način koji će pomoći da se svet učini otvorenijim i povezanijim – izjavila je Šeril Sendberg (Sheryl Sandberg), direktorka operacija Fejsbuka.

-Ovaj novi program je sledeći korak u negovanju kulture fanova i nama je drago što podržavamo kompaniju Coca-Cola u tim naporima.

Kompanija Coca-Cola će  narednih nedelja, kako se program bude razvijao, objaviti više detalja o izboru učesnika, rokovima i konceptima. Fejsbuk Coca-Cola stranicu nije kreirala kompanija, već dva fana ovog brenda – Dasti Sorg (Dusty Sorg) i Majkl Jedržejevski (Michael Jedrzejewski). U avgustu 2008, Dasti i Majkl su tražili fan stranicu na Fejsbuku na kojoj mogu da podele svoju strast prema Coca-Cola napitku i pošto nisu pronašli nijednu koja je odgovarala njihovoj zamisli odlične stranice, kreirali su svoju sopstvenu. Od tada, Fejsbuk Coca-Cola stranica je postala stranica brenda sa najvećim brojem fanova.

Povezana vest:  Počeo Fejsbuk foto-konkurs: "Večera u tami" prvi put kod nas