Katherine-HeiglKetrin Hejgl: Pravi sam profesionalac u menjanju pelena

 

Zvezda serije „Uvod u anatomiju“, Ketrin Hejgl (Katherine Heigl), majka je devojčice Naleigh, koju je usvojila iz Južne Koreje. Razgovarajući o bebi i svakodnevnim obavezama, otkrila je da se posebno ispraksovala u menjanju pelena.

Za magazin „People“ Hejgl je izjavila da više voli da sama obavlja takve poslove nego što ih ostavlja suprugu Džošu Keleju (Josh Kelley).

Povezana vest:  „Holiday on Ice“ u Beču

-Ja sam sad profesionalac. Obavim to jako brzo – pohvalila se 31-godišnja majka i dodala: -Veoma sam striktna kad su u pitanju takve stvari. Želim da svi, pa tako i moj suprug i dadilja, to čine upravo onako kako i ja. Važno je koristiti pravu kremu, prave maramice i pelene, tako da ja to više volim da radim sama.

Povezana vest:  Prva ovogodišnja tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom” Tema: Samo nam je ljubav potrebna

Nastavljajući da govorim o istoj temi Ketrin je kazala: – Očigledno je da sam opsednuta kontrolom, tako da je bolje da ja to sama uradim.

Požalila se kako je na nedavnom letu iz Nju Jorka imala problema sa mestom gde će presvući dete, pa se namučila u toaletu.

-Celi taj deo aviona je smrdeo. U početku, kad su jako mali, taj smrad nije tako veliki, ali njoj su skoro dve godine – bez ustručavanja je ispričala glumica.

Povezana vest:  Nik Kejv o svom rodnom gradu, bogu, erotici...