kreativne radioniceVI dečiji sajam je otvoren!

 

U hali 3 Beogradskoj sajma počeo je šesti po redu DEČIJI SAJAM u organizaciji SKY VISION I SNAR GROUP.

Manifestaciju je svečano otvorila Njeno Kraljevsko Visočanstvo, princeza Katarina u prisustvu supruga, prestolonaslednika  princa Aleksandra Karadjordjevića. Posetioce su pozdravili i vaterpolo reprezentativci, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović.

Svi posetioci oduševljeno su celog dana razgledali ponudu na 90 štandova izlagača, s deci su najviše radosti doneli momci u uniformama žandarmerije Beogrqada, maskirajući ih, obučavajući u posebnoj sajamskoj streljani i deleći specijalne diplome žandarmerije.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2013., Žurka pod maskama “Širom zatvorenih očiju” ove godine na dve lokacije

Na prostoru UNIQA OSIGURANJA počela je akcija prikuljanja sredstava za proširenje prosora Prihvatilišta za decu žrtve nasilja, zlostavljanja i trgovine ljudima. Svako ko je od dece priložio novac dobijao je kartu za igraonicu na poklon, a u kreativnom prostoru deca su stvarala ukrase koji će biti prodavani a prikupljen novac namenjen Prihvatilištu.

Drugog dana sajma oko 14 časova na štandu Iva Junior vode sa decom će se družiti vaterpolista Stefan Mitrović, a dolazak sa porodicom najavilo je još nekoliko javnih ličnosti.

Povezana vest:  Pet saveta za očuvanje zdravlja dečijih zuba

zandarmerija - streljanaI tokom vikenda od 10 do 19 časova deci u i roditelje očekuje vrhunska zabava. Ulaz je besplatan, a svaki posetilac na info pultu može popuniti kupon i tako učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti putovanje u Budimpeštu.