Baroques1Druženje sa klovnovina i vredne nagrade za predstavu Saltimbanco Cirque du Soleil u subotu, 30.oktobar, UŠĆE Shopping centar

Ukoliko ste željni smeha i dobrog raspoloženja, želite da „probudite“ dete u sebi ili obradujete svoje mališane, pridružite nam se u subotu, 30. oktobra u „Ušće“ Shopping centru od 16h do 17:30h. U susret gostovanju najpoznatije svetske atrakcije Cirque du Soleil Saltimbanco, Arena Beograd vas poziva na druženje sa „najpoznatijim“ domaćim klovnovima! Dvedeset veselih klovnova iz udruženja „Maslačak“ prirediće vam jednu od najboljih zabava u gradu i definitivno „zagrejati“ atmosferu za nastup jedinstvenih klovnova svetske trupe „Cirque du Soleil“ a najmaštovitiji posetioci biće nagrađeni i ulaznicama za ovaj spektakl. Glavno mesto okupljanja – II sprat, 16.30h.

Povezana vest:  Otvorena prva ekspozitura „AXAOsiguranja“ u Srbiji, a od ponedeljka 18. jula sedmodnevni AXA fest na Adi Ciganliji

A kada cirkus dođe u naš grad, sve je moguće! Ko zna, možda će se baš neko od vas ili od naših klovnova, i pridružiti ovoj vrhunskoj predstavi. Zato se pripremite na vreme i navežbajte osnove klovnovskog zanata za ovaj vikend u „Ušće“ shopping centru.

Cirque du Soleil sa predstavom Saltimbanco, gostovaće u Beogradskoj areni od 24. do 28. novembra! Sa preko 50 izvođača iz 20 različitih zemalja, Saltimbanco akrobati će vas ostaviti bez daha i pokazati neverovatnu snagu tokom solo tačaka i epskih ansambala. Tako ćemo videti neverovatno prkošenje gravitaciji na kineskim štapovima, akrobatsku vožnju bicikla, dvostruki trapez, piramidu napravljenu od ljudi kao i vesele, jedinstvene klovnove. Umetnici koji su deo predstave svakodnevno prolaze umetničke treninge, treninge spretnosti i koordinacije, na sebi nose ručno rađene kostime koji im pristaju bolje od vlastite kože.  Raznobojan, zabavan i zadivljujući u svakom trenutku Saltimbanco predstavlja zabavu za celu porodicu.

Povezana vest:  London najbolji grad, slede ga Njujork i Amsterdam

Ulaznice za CIRQUE DU SOLEIL SALTIMBANCO u prodaji su po cenama od 2200, 2600, 3000, 3400, 4000 i 6600 dinara a možete ih naći i na infopultu “Ušće” shopping centra.

Očekujemo vas u subotu u “Ušće” Shopping centru.