2Jaffa Crvenka organizovala kreativnu radionicu u TC Ušće

 

 

Veliki broj posetioca TC „Ušće“ učestvovalo je na Jaffantaziram kreativnoj radionici koju je organizovala kompanija Jaffa Crvenka za svoj vodeci brend Jaffa cakes. Dodatnu atraktivnost celom događaju dalo je i učešće šarmantnog i popularnog voditelja Ivana Ivanovića koji je i jedan od članova žirija nagradnog konkursa Jaffantaziram.

Povezana vest:  Otvorene prijave za učešće u petoj Rails Girls Beograd radionici

Iz današnje fabrike kreativnih ideja nastalo je mnoštvo inetersantnih radova, a autori tri  najbolje figure nagrađeni su Jaffantastičnim nagradama. Svi posetioci TC „Ušća“ imali su prilike da se zabave i uživaju u degustaciji omiljenog Jaffa cakes biskvita.

Da podsetimo, nagradni konkurs Jaffantaziram počeo je 13. oktobra 2010. i trajaće do 15. januara 2011. Pravo na učešće imaju svi građani Republike Srbije koji će u skladu sa uslovima konkursa praviti figure od Jaffa cakes ambalaže i fotografije ili snimke svojih radova postavljati na sajt konkursa www.jaffantaziram.com.

Povezana vest:  Kolcentar za sve koji žele da pomognu u vanrednoj situaciji

4Predstavnici žirija će od prijavljenih radova izabrati tri najkreativnije figure koje asociraju na pozitivan doživljaj Jaffa cakes brenda. Za najuspešnije autore predviđene su izuzetno atraktivne nagrade: najbolji rad po izboru žirija biće nagrađen novčanim iznosom od 3000 eura, druga nagrada je 2000 eura i treća 1000 eura. Specijalnu nagradu Sony Playstation 3 dodeljuje publika glasanjem na internet stranici konkursa www.jaffantaziram.com.

Povezana vest:  Poznati glumac Slaven Došlo i psihoterapeutkinja Bojana Krstić otkrivaju tajne uspeha!