TROYA 0013 smTroja odložena za iduću godinu

 

Muzičko-scenska predstava „Troja“ u izvođenju turske plesne trupe „Vatra Anadolije“ umesto 19. novembra u Beogradskoj areni biće održana 6. marta 2011. godine, saopštili su danas organizatori „Multimedija koncerts“ i Beogradska arena.

-Uzrok odlaganja je poslovni nesporazum na relaciji između evropskog agenta i trupe ‘Vatra Anadolije’. Zbog odličnog interesovanja publike i podrške medija tokom promocije ‘Troje’ u prethodnom periodu, koproducenti ‘Multimedija’ i Arena su preduzeli korake da do koncerta ipak dođe“, navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Nike patike sa automatskim pertlanjem uskoro na tržištu

Kako se ističe, „Multimedija koncerts“ sa sedištem u Budimpešti je preuzeo organizaciju prolećne turneje „Troje“ po ovom delu sveta, „tako da će se svi ranije zakazani koncerti u Srbiji, Hrvatskoj, Mađarskoj, Sloveniji i Slovaškoj biti održani“.

-Ovim putem izražavamo žaljenje i izvinjenje publici što do koncerta nije došlo u najavljenom terminu, usled nesporazuma koji nisu nastali našom krivicom. Oni koji žele da vrate kupljene ulaznice mogu to da urade do 31. decembra 2010. godine na blagajni Beogradske arene. Ukoliko žele na koncert 6. marta 2011. ulaznice im važe“, navode organizatori.

Povezana vest:  Živeti u Diznijevom gradu