vlada_jovanovic_logo_vel_kznEVROLIGA, GRUPA A

Jovanović: Nadam se da će biti bolje nego protiv Makabija

 

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je danas da se nada da će njegovi košarkaši protiv Prokoma igrati bolje nego protiv Makabija i da će se videti napredak u meču četvrtog kola Evrolige.

-Nadam se da ćemo igrati mnogo bolje nego protiv Makabija. Prošlo je sedam dana, trebalo bi da se u igri i pristupu vidi pomak – rekao je Jovanović novinarima u Beogradu pred odlazak u Poljsku.

Povezana vest:  KK Partizan osudio postupak Sergeja Trifunovića

Partizan iz prva tri kola ima jedan trijumf, a Prokom sva tri poraza. Takav rezultat nije zavarao trenera šampiona Srbije, koji je rekao da očekuje jako tešku utakmicu, kao i sve ostale što su.

-Utakmica protiv Prokoma biće jako teška, bez obzira na početak od 0/3. Imaju mnogo stranaca u timu, veliki budžet, a mnogo ulažu, ne samo ove godine, nego i prethodnih. Imaju veoma respektabilan sastav – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Džikić: Prilika da pokažemo da smo naučili lekciju

Centar Partizana Nejtan Džavai rekao je da se ekipa koncentrisala na utakmicu i da će se popraviti u odnosu na prošlu.

-Svaka evroligaška utakmica je teška. Spremili smo se i koncentrisali i zaboravili poraz u prošlom kolu. Moramo da budemo koncentrisaniji nego pre, a najvažniji igrači moraju da se istaknu i pokažu više – rekao je Džavai.

Povezana vest:  U utorak počinje prodaja ulaznica za duel Zvezde i Strazbura

Najveći problem Partizana je povreda Jana Veselija, za koga je Jovanović rekao da se oseća „mnogo bolje“.

-Sada je mnogo bolje. Postoji velika verovatnoća da će bit u sastavu za sredu. Sada barem postoji mogućnost da bude u sastavu tima, koja do sada nije postojala – rekao je Jovanović.

Utakmica u sredu počinje u 20.15.