slika3Doncafé druženje sa starijim sugrađanima

 

Zaposleni u kompaniji Strauss Adriatic (Doncafé) danas su uređivali prostorije Dnevnog kluba „Čukarica 1“, gerontološkog centra Beograd. Akcija je organizovana povodom Dana društveno odgovornog poslovanja, koji se u isto vreme obeležava u svim zemljama u kojima Strauss grupa posluje.

Tokom celodnevnog boravka, više od 50 zaposlenih okrečilo je prostor Dnevnog kluba od 150 m2, ofarbali su ogradu na terasi kluba i očistili sve prostorije. Dnevni klub gerontološkog centra „Čukarica“ dobio je nove zavese, otirače, nove sanitarne elemente, kao i Doncafé šoljice. Druženje uz ručak sa najstarijim sugrađanima završeno je takmičenjem u raznim društvenim igrama i u pevanju, dok su najbolji takmičari dobili Doncafé poklone. Kompanija Strauss Adriatic donirala je u okviru akcije i 70 posteljina Urgentnom centru u okviru Kliničkog centra Srbije, a jedan deo zaposlenih volontira u Kraljevu, pružajući pomoć u saniranju posledica zemljotresa.

Povezana vest:  NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018

„Čak 13.000 zaposlenih u Strauss grupi u toku istog dana učestvuje u različitim humanitarnim akcijama širom planete. Strauss Adriatic u Srbiji tradicionalno obeležava Dan društveno odgovornog poslovanja i ove godine smo želeli da se posvetimo i generacijama koje su nas podigle. Našim starijim sugrađanima smo omogućiili prijatniji boravak u klubu u kome provode možda i najbezbrižnije trenutke dana“, izjavio je Mihailo Stanišić, generalni direktor kompanije Strauss Adriatic.

Povezana vest:  Domaćoj ekonomiji 291 milion evra dodatne vrednosti od poslovanja Coca-Cola sistema

Povodom obeležavanja Dana društveno odgovornog poslovanja u Strauss grupi, kompanija Strauss Adriatic u Bosni i Hercegovini organizovala je danas druženje sa korisnicima gerontološkog centra Sarajevo.

Da podsetimo, zaposleni u kompaniji Strauss Adristic su prošle godine organizovali akciju uređivanja parka i dva školska igrališta u opštini Pećinci, povodom dana društveno odgovornog poslovanja. Strauss Adriatic, kao tradicionalni partner doma „Drinka Pavlović“, pomaže štićenicima doma kroz pomoć u hrani i opremi, ali i kroz redovna druženja zaposlenih sa decom.

Povezana vest:  Kompanija Avon predstavila jedinstveni mat ruž koji hidrira i neguje usne