Dragana_Ognjenovic_i_modeliInspirisana novim Lenorom sa kapljicama parfema, kreatorka Dragana Ognjenović  predstavila je tri haljine za svaki tip žene – Nežnu ,Veličanstvenu i Zavodnicu

 

U duhu nove Lenor Parfumelle kolekcije, spektakularnom revijom u novosadskom hotelu Leopold, Dragana Ognjenović je predstavila tri različite, graciozne haljine za novogodišnju noć. Svaka od tri specijalno dizajnirane haljine učiniće da se osećate zavodljivo, veličanstveno ili nežno.

 

Učestvovanjem u nagradnoj igri, koja će biti oranizovana na mestima prodaje, naše drage čitateljke će imati mogućnost da osvoje jednu od tri haljine Dragane Ognjenović, dizajnirane posebno za njihov tip ličnosti.Zavodljiva Lenor haljina će naglasiti senzualnost i zavodljiv izgled u novogodišnjoj noći, u veličanstvenoj Lenor haljini vas nikada neće zaboraviti, dok će nežna Lenor haljina istaći ženstvenost. Svaka od tri specijalno dizajnirane haljine odiše francuskim luksuzom i odgovara mirisnim notama nove Lenor Parfumelle kolekcije.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2011, Milion ljudi na dočeku kod Brandenburške kapije

,,Miris francuskog parfema i nova kolekcija Lenor Parfumelle, moja  su inspiracija za tri novogodišnje haljine. Svaka od tri note parfema u ovoj kolekciji sa  (Lenor Subtile, Lenor Magnifique ili Lenor Seduisante) inspirisala me je na poseban način. Kako je Lenor Parfumelle nova ideja, a proizvod načinjen sa  inspirativnim i kvalitetnim parfemskim sastojcima, dizajnirala sam u tom tonu tri večernje, novogodišnje, haljine, po jednu za svaku Lenor Parfumelle  parfemsku notu. Svaka od ovih haljina dizajnirana je za različite persone”, izjavila je Dragana Ognjenović.

Povezana vest:  Kako od ideje do biznisa saznajte u novom Coca-Cola podrška mladima predavanju

 

O Lenor Parfumelle kolekciji:

 

Lenor Parfumelle kolekcija, nastala uz pomoć vodećih kuća parfema, podseća na miris finih aroma. Ovi višedimenzionalni mirisi sačinjeni su po strukturi originalnih parfema. Na osnovu iste piramide arome koja se koristi za kreiranje omiljenih mirisnih nota napravljen je Lenor Parfumelle, za koji su karakteristične različite visoke, srednje i niske note, pa otuda i neposredan osećaj luksuza i kvaliteta koji dugo traje.

Povezana vest:  8 stvari koje se dese organizmu kada izbacite hleb

Novi Parfumelle, koji podseća na miris finih francuskih aroma, dostupan je u tri varijante: Magnifique sa buketom mešavine sočne kruške i citrusa, sa primesama cveta ilang i bele orhideje, dok bazu arome čini kremasta mešavina sandalovine i vanile. Za razliku od njega, Seduisante, otkriva cvetnu mešavinu jasmina, ilang-ilanga i tuberoze, pružajući osvežavajuće stapanje italijanskog limuna i šljive. Subtile odiše toplom cvetnom mešavinom jasmina, frezije i mimoze, kao i blagim primesama vanile i kokosa.