Plakat_happynovisadHappynovisad Birthday Bash No.11

Žurka „Happynovisad Birthday Bash No.11“ kojom će biti obeležen jedanaesti rođendan Hapynovisad organizacije održaće se u subotu 11. decembra u klubu Route 66 u Novom Sadu. Rođendansko slavlje u 22h otvoriće Salvador Diaspora, publici poznat pod pseudonimom Disney D, a nakon njega nastupiće Dee Face, Vladimir Aćić i Roy Fokker (Cell D). Ovom žurkom biće najavljeno i pokretanje internet radio stanice u okviru Happynovisad organizacije koja će sa radom početi u ponedeljak 6. decembra na adresi http://www.ustream.tv/channel/hnscreative.

 

Od svog nastanka 1999. godine kada je kroz internet portal happynovisad.com promovisala  i plasirala kvalitetan sadržaj za mlade, formiranjem DJ organizacije 2003. godine, i prerastanjem u marketinšku agenciju 2007. godine, Happynovisad organizacija razvijala se sa vizijom da postane lider u regionu u domenu kulture i zabave.

 

Za jedanaest godina postojanja Happynovisad učestvovao je u organizaciji nekih od najvećih kulturnih i zabavnih događaja u zemlji i regionu među kojima su Exit festival, Cinema City, Green Fest, koncerti RHCP i Madonne, Refresh festival, Becksperience, Sterijino pozorje. Takođe, organizacija je učestvovala u kreiranju i realizaciji brojnih društvenih kampanja koje su promovisale ekologiju, ljudska  i studentska prava.

Povezana vest:  EXIT 2.0 počinje novu eru uz veliku proslavu 20. rođendana od 9. do 12. jula!

 

Edukujući prvenstveno mlade, organizacija godinama kreira i sopstvene kulturno-zabavne sadržaje, sa željom da pomogne mladim ljudima da budu moderni, samosvesni borci za bolju budućnost.

 

Ulaznice za „Happynovisad Birthday Bash No.11“ prodavaće se na dan žurke, po ceni od 200 dinara do ponoći i 350 dinara nakon ponoći.

 

DJ_Roy_Fokker„Happynovisad Birthday Bash No.11“  satnica:

 

22h – 00h –  Salvador Diaspora

00h – 02h  – Dee Face

02h – 04h –  Vladimir Aćić

04h – 06h  – Roy Fokker

 

 

Happynovisad DJs:

 

Roy Fokker

Domaćoj publici poznat je pod alijasom Cell D, dok je vrteo drum’n’bass muziku u kolektivu Baseline. 2005. postaje član Happynovisad organizacije u zauzima aktivnu ulogu u organizovanju muzičkog i  bookiranju programa na svim Happynovisad projektima. 2007. zajedno sa Andrijom Kovačem započinje rad na projektu The Good Guys, koji danas propagiraju novi trendseterski tok domaće scene.

Izdavao je za etikete Soundcraft, Close 2 death, Young Guns, kao i oficijelni soundtrack Cinema City festivala 2010.

Povezana vest:  EXIT nominovan za najbolji festival na svetu!

 

Dee Face

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, koja i dalje ima uzlaznu putanju Dee Face je svoje numere puštao u mnogim klubovima u Srbiji i regionu. Delio je mix pult sa eminentnim svetskim dj-evima kao što su: Tiga, Umek, Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, James Zabiela, Anja Schneider, Guy Gerber… Počeo je sa dj-ingom 1999. godine i bio je rezident u nekoliko novosadskih klubova. 2002. godine postaje suosnivač jedne od vodećih novosadskih organizacija Happynovisad, a 2003. godine priključuje se realizaciji EXIT festivala i do danas je uključen u realizaciju mnogih projekata koje koje organizuju EXIT i Happynovisad. Muzički pravci koji se mogu naći u njegovom setu su od house-a prožetih minimal zvukom, pa sve do smelih izleta u idm.

 

Vladimir Aćić

Za Vladimira Aćića može se slobodno reći da je jedan od najperspektivnijih DJa u Srbiji. U prilog tome ide i lista DJa i producenata sa kojima je do sarađivao : Marco Bailey, Oxia, Umek, Technasia, Green Velvet, Carl Cox, Valentino Kanzyani, Cristian Varela i mnogi drugi. Najbolji set u svojoj dosadašnjoj karijeri Aćić je imao 2003. godine na Progressive bini Exit festivala, koji je kasnije proglašen najboljim techno setom festivala. Nakon 2003. godine redovno nastupa na Exit festivalu,a njegovi setovi nailaze na odlične kritike od strane publike.

Povezana vest:  Adam Levine izbacio svoju parfemsku liniju

2007.godine počinje da se interesuje za produkciju i ubrzo počinje da izdaje svoju muziku na inostranim muzičkim etiketama: Italo Business, Immigrant, Stereo SevenPlus i Inoquo Rec. Njegov poslednji EP „Yellow Planet“ pojavio se u martu 2009. godine na etiketi 1605 čiji je vlasnik Uroš Umek. U pripremi su dva izdanja : Atochi Frankyeffe – Mi Podenco (Vladimir Acicremix) za etiketu Overdrive Music Records i Shizofrenia za AnalyticTrail 24 Rec.

 

Salvador Diaspora

Publici poznat pod pseudonimom Disney D. Član je Happynovisad organizacije od samih početaka. Kroz svoju karijeru menjao je mnoštvo muzičkih stilova, da bi se danas pronašao u organskoj elektornici – broken beat, funk, jazz…U poslednje vreme mnogo više je posvećen produkciji.