Najavljeno toplije vreme tokom predstojećeg vikenda idealna je prilika za boravak na svežem vazduhu, ali i za iskazivanje kreativnosti i dobru zabavu! Jedinstvenu šansu da pokažu svoj umetnički talenat, oprobaju se u oslikavanju staklenih panela sprejevima i stvore prava umetnička dela imaće svi zainteresovani posetioci platoa iza Prodajnog centra Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48), najpre ovog vikenda – 2. i 3. februara, zatim 9. i 10. februara, kao i 16. i 17. februara.

Povezana vest:  GILLETTE PREDSTAVIO UZBUDLJIV DERBI MEČ SEZONE

Svim navedenim danima od 11 do 14 časova pet staklenih površina spremnih za oslikavanje čekaće spretne ruke umetnika, ili sve one koji jednostavno žele da se zabave i da što duže zadrže čarobnu atmosferu koja vlada gradom. Tema radova je „Zimska čarolija“, što vam daje slobodu da kreirate delo u skladu sa svojim raspoloženjem i individualnim doživljajem zimske magije.

Povezana vest:  Henkel povećao profit zahvaljujući deterdžentima

„Zimska čarolija“ ne bi bila potpuna bez muzike, te će tako za zagrevanje notama biti zadužen DJ, a sa istim ciljem deliće se i kuvano vino i topli čaj. Za sve hrabre umetnike, pripremaju se i slatki paketići.

Oslikajte zimu najlepšim scenama i pejzažima u omiljenom društvu na platou iza Prodajnog centra Belgrade Waterfronta, i doživite nova iskustva!

Povezana vest:  Cinears: "Zaljubite se uz film" u knjižari Delfi, SKC