Manje od dve nedelje ostalo je do prvog koncerta Toma Odella u Beogradu, a ova mlada britanska zvezda obradovala nas je novim video spotom za pesmu “Go Tell Her Now”!

Album „Jubille Road“ objavljen u oktobru prošle godine, treće je studijsko izdanje Toma Odella, nakon izuzetno uspešnih „Long Way Down“ (2013) i „Wrong Crowd“ (2016) koji su ga vinuli u zvezde i osigurali mu zavidno mesto na svetskoj muzičkoj sceni. Iako je naslov albuma fikcija, ovo je do sada najiskreniji i najličniji album Toma Odella, na kojem prepliće maštu i stvarne životne priče o vremenu koji je Odell proveo u East Endu sa tadašnjom devojkom. Namerno odabravši da ne kaže pravo ime ulice, da bi sačuvao privatnost nekadašnjih komšija, Tom je otvorio srce i dušu u stihovima koje oslikavaju trenutke radosti, ali i prave životne drame tog kraja Londona. “Ovaj album sam napisao u ulici sa terasastim, rustičnim kućama u istočnom Londonu. Stihovi su inspirani životima prijatelja koje sam stekao živeći tamo“ rekao je Tom o ovom izdanju i dodao da se nada da će i slušaoci u njemu uživati koliko i on kada ga je komponovao. Ovo je, vrlo verovatno, album koji će definisati njegovu muzičku karijeru, jer je ovaj multitalentovani umetnik preuzeo čitavu kontrolu u svoje ruke – ne samo da je komponovao, napisao i na klaviru tako vibrantno izveo svojih deset novih pesama, već ih je i sam isproducirao.

Povezana vest:  Kusturica: "Dom za vešanje" pruža nezaboravno iskustvo

Promociju ovog albuma započeo je singlom „If You Wanna Love Somebody“ , zatim je objavljen video za naslovnu pesmu sa albuma, a na odlične reakcije naišli su i singlovi „Half As Good As You“ koji je Tom snimio sa Alice Merton kao i „You’re Gonna Break My Heart Tonight“.

U jeku turneje koja je za Toma započela vrlo uspešno, a samo dve nedelje pre njegovog dolaska u Beograd, obradovao nas je još jednim video ostvarenjem. U pitanju je spot za pesmu „Go Tell Her Now“.

Povezana vest:  Dženifer Lopez priprema svetsku turneju

„Bend i ja smo uživali snimajući ovaj video, nadam se da će vam nabaciti osmeh na lice!“ napisao je Tom na društvenim mrežama i pozvao fanove da pogledaju novi spot!

„Jubilee Road“ turneja Toma Odella 12. februara dovodi i u Halu sportova „Ranko Žeravica“. U Beograd kao svog specijalnog gosta dovodi još jednog Britanca, sjajnog Toma Speighta, koji će ovom prilikom promovisati svoje novo izdanje „Collide“.

Povezana vest:  Najbolji rođendanski poklon za Anahi, nominacije za “Premios Juventud 2012″ nagrade

Tom Odell je muzičar koji je sasvim zasluženo sa svojih 27 godina jedna od najvećih pop zvezda u svetu, zato – nemojte propustiti priliku da ga čujete!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online na www.tickets.rs.

PHOTO: Sony Music/Menart