Kompletna keto ishrana za početnike je priručnik za sve one koji žele da prate najnovije trendove u zdravoj ishrani. Keto ishrana je medicinski dokazana kao zdrav i efikasan način za postizanje neverovatnih rezultata, jer podrazumeva nizak unos ugljenih hidrata i povećani unos zdravih masti, što podstiče organizam da sagoreva masne naslage umesto šećera kako bi dobio neophodnu energiju.

Povezana vest:  Mini revijom Verice Rakočević otvoren Element Lounge

Koji god bio vaš motiv da započnete keto dijetu: zdravija ishrana, gubitak težine ili smanjenje obima struka, nijedan početak nije lak. Ovaj priručnik će vas u potpunosti uvesti u keto svet – u njemu ćete pronaći sve što treba da znate pre nego što se odlučite za ovaj vid dijete:

  • 75 praktičnih recepata u kojima se koristi do pet osnovnih sastojaka
  • dvonedeljni plan za uspostavljanje keto režima ishrane sa spiskovima za kupovinu
  • kompletan pregled osnovnih principa keto dijete i uputstva za keto način života
  • pregledne tabele koje vam daju podatke o kalorijama i nutritivnim vrednostima
Povezana vest:  L’Oreal Paris Show powered by Dragana Ognjenović otvorio drugo veče Belgrade Fashion Weeka (FOTO)

Autorka knjige koja ljudima širom sveta pomaže da se osećaju bolje i da budu zdraviji je Ejmi Ramos. Iza ovog pseudonima krije se svestrana ličnost koja se više od dvadeset pet godina profesionalno bavi kuvanjem. Osim što je stručnjak za holistički pristup zdravlju i medicinske dijete, strastveno se zalaže za keto način ishrane i životni stil. Vulkan izdavaštvo prethodno je objavilo veliki broj priručnika koji se bave zdravom ishranom i dijetama, među kojima su: Dijeta 8 nedelja,Hrono ishrana u 3 fazeDoživeti stotu i drugi.

Povezana vest:  Treći IN BOX sajam minijaturnih modela automobila