MagicNight_09-008Magic Night predstavlja ideje za najluđu noć

 

Ako još uvek niste odlučili šta ćete obući za najluđu noć … još uvek ne znate šta ćete pokloniti svojim voljenima za Novu Godinu … volite glamur, modu, šljokice, neodoljive sitnice, asesoare, novogodišnje raspoloženje…Onda je Magic Night, koji se održava 16. decembra u Citroenovom salonu vaš izbor!

NESAL-MagicNight_7Magic Night je ekskluzivni događaj, modnog tipa, sa temom – NOVA GODINA. Šta obući za novogodišnju noć? Šta pokloniti dragim osobama? Koncipiran je kao jedna velika modna revija i izložba na kojoj učestvuju poznati brendovi sa svojim predlozima styling-a i poklona za novogodišnju noć. Osim u modi, gosti mogu da uživaju i u prijatnom ambijentu, koktelu, muzici, uz malo prave magije. Samo odabrani biće pozvani. Ko? To je misterija.

Povezana vest:  Da li je tetovaža prepreka ili plus za zapošljavanje?

Magic Night se održava treću godinu za redom. Ove godine,16 decembra u Citroenovom servisu ponovo će se pokrenuti magija a njoj će učestvovati modna kuća Alegra, Princeza Konstantina predstaviće svoje bunde, Bellissima će takođe dati savete šta da obučete u najluđoj noći,a Nesal će predložiti stajling za 2011. Modna dizajnerka Jelena Marsa predstaviće svoju kolekciju večernjih haljina. Prateći program obuhvatiće savete šta pokloniti voljenoj osobi, možda knjiga, kvalitetno vino, a mozda vam se upravo na Magic Night rodi ideja za neki originalan poklon, a verujemo da hoće.

Povezana vest:  LIFTACTIV SUPREME - VICHY ANTI-AGE STRUČNJAK NOVE GENERACIJE

Domaćice ovog događaja su Ivana Stanković, naša poznata manekenka koja je napravila svetsku karijeru i Marija Kilibarda uspešna mlada voditeljka RTS-a.