UNIQA_osiguranje_-_poruke_u_boci

UNIQA slavi 5 godina u Srbiji

U prijatnoj atmosferi restorana „Public Dine&Wine“, sa pogledom na ušće Save i Dunava, otvorene su poruke u boci koje su pre nedelju dana puštene u reku Dunav, u Beču, a sada su stigle u Beograd, kako bi simbolično obeležile početak proslave petogodišnjice UNIQA osiguranja u Srbiji.

U Beograd je iz Austrije, stiglo pet boca sa porukama. Prvu poruku su deci iz Srbije poslala deca iz Austrije, sa željama da se što pre upoznaju, i druže. U drugoj boci bila je poruka građanima Srbije, od građana Austrije, sa iskrenim željama za sigurniju i i lepšu budućnost. Treća boca je bila nešto ličnija, čuveni skijaš Štefan Eberharter se obratio legendi naše košarke – Aleksandru Đorđeviću, i pohvalio zaista velike uspehe sportista iz Srbije.  Četvrta poruka je bila poruka iznenađenja. Naime, Anna, novinarka ORF televizije je poslala poziv prisutnim novinarima da, povodom petogodišnjice UNIQA osiguranja u Srbiji, posete Austriju i središte ove velike evropske kompanije. Zaposlenima u kompaniji, poruku je poslao dr Andreas Brandstetter, generalni direktor UNIQA osiguranja iz Beča, i čestitao im uspešnih pet godina poslovanja u Srbiji.

Povezana vest:  DOČEK NOVE 2012., Kaja i Džek u Beogradu za Novu!

Povodom petogodišnjice UNIQA osiguranja u Srbiji, ova kompanija će organizovati niz aktivnosti kako bi opravdala poverenje građana Srbije, koji su kompaniiji UNIQA osiguranje verovali toliko da je za samo pet godina dospela u prvih pet osiguravajućih kompanija u Srbiji. Simbolika poruka u boci, biće nastavljena kroz istoimenu knjigu Nikolasa Sparksa, kojom će kompanija UNIQA osiguranje svakako obradovati mnoge naše sugrađane. Za studente biće organizovani literarni konkursi sa vrednim nagradama. Jedan od projekata koji će u narednom periodu biti realizovan je i UNIQA-tna strana života, gde će naši sugrađani najlepše poruke dragim ljudima moći da saopšte javno. Povodom jubileja od pet godina kompanija UNIQA osiguranje je pripremila je nove pakete u vidu privatnog zdravstvenog osiguranja koji će od septembra biti dostupan, kao i još neke nove proizvode.

Povezana vest:  Happy Meal slavi 40 rođendan!

„Veliko mi je zadovoljstvo što smo se okupili ovako simbolično na Ušću Save u reku Dunav koja je snažna veza između Beča i Beograda, ali je i reka koja nam je donela ove poruke, koje su nam dragi ljudi iz Austrije poslali, sa željama za sigurniju i lepšu budućnost. U Srbiji je UNIQA prisutna od 7.novembra 2006. godine. Punih pet godina ova kompanija, zahvaljujući evropskom kvalitetu i velikoj brizi prema svojim klijentima, uspešno posluje u Srbiji, zauzimajući mesto u prvih pet osiguravajućih kompanija na ovim prostorima. Hvala svima vama, koji ste nam poklonili poverenje i time nas motivisali da još bolje radimo u budućnosti.” – rekao je Franz Weiler, direktor Izvršnog odbora kompanije UNIQA osiguranje.

Povezana vest:  Drugi Belgrade Business Run - ovako zamišljamo pravu biznis atmosferu

UNIQA osiguranje, kao kompanija koja je postigla izuzetne rezultate iz oblasti osiguranja, dobitnik je prestižne tradicionalne nagrade  “Regionalni biznis partner 2011“. Ova nagrada dodeljuje se po 17. put u organizaciji „Mass Media International“  kompanijama koje posluju u različitim oblastima i koje su iskazale izuzetne rezultate poslovanja, rukovodeći se visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima.

Vrednost ove nagrade bazira se na činjenici da je dodeljena na osnovu predloga koje dostavljaju kompanije za svoje poslovne partnere za koje veruju da ispunjavaju deset utvrđenih kriterijuma: profesionalnost u poslovanju, dobra poslovna saradnja, etičnost, poslovni rezultati, izuzetan kvalitet proizvoda i usluga, visok stepen zadovoljstva potrošača, tržišni i marketinški nastup, odgovornost za šire društvene interese, podrška lokalnoj zajednici I ekološki imperative okruženja.