Piccolo_caffe

Otvoreno novo mesto u centru grada: PICCOLO GIORNO &NOTTE – ŠARM ITALIJE U BEOGRADU

Promocijom dobrog italijanskog vina i vrhunskog sladoleda sinoć je u centru grada svečano otvoren kafe Piccolo Giorno&Notte. Brojni gosti kafića medju kojima je bilo i ličnosti iz javnog života imali su priliku da osete šarm Italije u centru grada uz dobru mediteransku muziku. Kvalitetne kafe, ukusni kolači i pravi italijanski sladoled, kao i hit večeri espreso frozen, glavni su aduti Piccola.

Povezana vest:  PRESTOLONASLEDNIK NAGRADIO NAJBOLJE MATURANTE SREDNJIH ŠKOLA IZ SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE

Piccolo Giorno&Notte je dostojan naslednik oprobanog gastronomskog i ugostiteljskog koncepta Piccolo restorana u tržnom centru Zira.  Novo stecište ljubitelja italijanskih poslastica i vina koje se nalazi u Uskočkoj 2, ima prostranu baštu sa 80 mesta za sedenje koji se pružaju do Knez Mihailove pa je Piccolo pravi izbor za one koji bi posle šetnje ili šopinga da se osveže ukusnim napicima i predahnu u prijatnom ambijentu uz vrhunsku uslugu. Enterijer kafeterije krasi topao ambijent u kome dominiraju bež i boja čokolade, a kapacitet je 40 mesta za sedenje.

Povezana vest:  Alpha Bank poziva sve zainteresovane da učešćem u „Roze trci"pruže podršku ženama obolelim od raka dojke

Istovremeno, Piccolo Giorno&Notte je jedan od retkih kafića u centru grada koji se ne nalazi u stambenoj zgradi, tako da će se u Piccolu muzika čuti i posle 23 sata.  Posetioci će narednih večeri moći da uživaju u muzičko – tematskom programu sa naglaskom na italijansku muziku, kako bi u letnjim mesecima prestonici sjedinili italijanski duh i srpsku gostoprimljivost, a strancima pokazali različitost grada u kome borave.  Svi posetioci kafića mogu da koriste besplatan wirelles internet.

Povezana vest:  Depeche Mode kao inspiracija: „Black Celebration" revija otvara 33.Perwoll Fashion Week