vozom_po_evropi

Kancelarija za mlade grada Beograda dodeljuje 230 interrejl karata mladima u okviru projekta „Vozom po Evropi“

Kancelarija za mlade grada Beograda raspisuje konkurs za mlade na teritoriji Beograda za dobijanje besplatnih interrejl karata u okviru projekta „Vozom po Evropi“. Karte  su namenjene svim mladim ljudima od 18 do 26. godina starosti sa prebivalištem na teritoriji Beograda koji su malo putovali, a rok za prijavu je 7. juli 2011.

Povezana vest:  Istraživanje među studentima u Srbiji Hemofarm najpoželjniji poslodavac u farmaciji

„Mladi će i ove godine biti u prilici da posete preko 14 gradova u Evropi, od kojih se neki svrstavaju i u najlepše gradove sveta poput Beča, Pariza i Venecije. Ono što je mnogo bitnije, upoznaće se sa istorijskim i kulturnim znamenitostima Evrope o kojima su do sada mogli samo da čitaju iz istorijskih udžbenika ili da vide na televiziji, a biće u prilici i da sretnu svoje vršnjake u zemljama Evropske unije i upoznaju se sa njihovim načinom života. Iskustva sa prošlogodišnjeg putovanja su izuzetno pozitivna i Kancelarija će nastojati da se, u budućnosti, konkurs proširi i na druge gradove u Srbiji“, kaže Kosta Andrić, direktor Kancelarije za mlade grada Beograda.

Povezana vest:  Napitak od soje stiže iz Polimarka

Pravo da se prijave imaju svi mladi rođeni u periodu od 01.01.1985. do 01.07.1993, da imaju prebivalište ili prijavu boravka u Beogradu i važeći biometrijski pasoš Republike Srbije.

Više informacija o samom projektu i načinima prijavljivanja nalazi se na sledećem linku: www.kancelarijazamlade.rs/vozom_po_evropi/