Maskara je oduvek bila nezaobilazan deo svakodnevne make-up rutine, dok vam je tokom vrelih dana ona neretko i jedina dovoljna za prirodan letnji look. Zato, znajući koliko ste puta i same bile u potrazi za onom idealnom, Avon vam donosi novu 5 u 1 Lash Genius maskaru, kreiranu da vam pruži sve što vam je od maskare i potrebno u samo jednom potezu.

Povezana vest:  POZORIŠNA PREDSTAVA “MALA SIRENA” U DELTA CITY BREAK PARKU

Pažljivo dizajnirana na osnovu potreba ljubiteljki make-up proizvoda širom zemlje, koje baš kao i vi, ne žele kompromise već traže maksimalan efekat sa minimalno napora, ovo moćno beauty oružje pruža vam pun volumen, zanosnu dužinu, savršeno definisane razdvojene trepavice podignute tokom celog dana, uz dve postojane i raskošne nijanse – crnu i braon.

Povezana vest:  Lekari: Mandelu čeka težak put ka oporavku

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, pametno odabranim sastojcima i formuli za lako nanošenje u kombinaciji sa četkicom sa vlaknima različite dužine, ova multifunkcionalna maskara omogućava vam precizno nanošenje i daje kontrolu nad svakom trepavicom od korena do vrha. Genijalno zar ne? Ova maskara je ujedno i vodootporna, što znači da će biti postojana tokom visokih temperatura i vlažnosti vazduha, pa ćete moći da se opustite i uživate u ostatku leta jer nećete morati konstantno tragati za ogledalom i proveravati je.

Povezana vest:  Tim Apatinske pivare pobedio na humanitarnom BELhospice turniru

Nova 5 u 1 Lash Genius maskara dostupna je po specijalnoj ceni od 599 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.