Grand kafa nudi novi doživljaj uživanja u kafi kojim nastavlja da osvaja srca svojih potrošača! U odabranim velikim marketima u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, Grand kafa je kreirala posebnu postavku pod nazivom „Grand kafa Kutak svežine“, u okviru koje potrošači mogu sami da samelju kafu. Za ovu priliku, Grand kafa je ponudila novi proizvod koji sadrži posebnu mešavinu kafe u zrnu od najboljih sorti arabike i robuste, namenjenu onima koji uživaju u svakom koraku pripreme omiljenog napitka.

Povezana vest:  Nova, unapređena linija: NIVEA SUN Protect & Moisture

Sveže mlevena kafa na ovim prostorima drži vodeću poziciju među svim vrstama kafe, a potrošači naprosto uživaju u njenoj neodoljivoj aromi i bogatom ukusu. Imajući u vidu da se najintenzivniji i najprijatniji miris kafe formira prilikom mlevenja, Grand kafa je želela da svima pruži priliku da učestvuju u ovom procesu ali i da uživaju u jedinstvenim aromama koja bude sva čula. Potrošači će u okviru „Grand kafa Kutka svežine“ moći sami da samelju svoju omiljenu kafu u zrnu, i istovremeno uživaju u nezamenjivom mirisu sveže samlevene kafe. Osim uživanja u ovom neodoljivom mirisu, potrošači će imati prilike i da se dodatno informišu o kafi kao biljci, njenim vrstama i poreklu.

Povezana vest:  Rene Gruo i moda - Svetlost gradova

Postoje različiti načini pripremanja i ispijanja kafe, ali svima je zajednička jedna stvar – osnova za svaku dobru kafu je svežina! Jedino prava, domaća kafa ima bogatu aromu, gustu i obilnu penu i pun ukus. Pronađite najbliži „Grand kafa Kutak svežine“ i uživajte u neodoljivom mirisu tek samlevene kafe!