Kompanija Lilly Drogerie već mesec dana nagrađuje svoje verne potrošače zajedno sa dugogodišnjim partnerima koji su deo porodice Lilly drogerija. U periodu od 19. avgusta do 1. septembra u svim Lilly drogerijama kupce očekuju neverovatni popusti do čak 40 odsto na sve proizvode brendova Gillette, Venus, Herbal Essences i Oral-B.

Tim povodom, kompanija Lilly Drogerie i brend Gillette svečano su obeležili početak akcije „Lilly & Gillette Vas vole i misle na Vas“ u TC Delta City, u prisustvu brojnih zvanica i poznatih ličnosti. Događaju je prisustvovao i naš popularni glumac Aleksandar Radojičić, od kojeg su svi prisutni mogli da čuju korisne savete za jednostavno brijanje, koje predstavlja redovni jutarnji ritual za veliki broj muškaraca.

Takođe, svi posetioci mogli su da okušaju sreću na specijalno dizajniranom „Lilly zidu“, na kojem su ih čekala iznenađenja u vidu nekih od proizvoda pomenutih brendova.

Povezana vest:  Zašto praznici mirišu na hleb?

Pored zabavnog programa na dan početka akcije popusta, kompanije Lilly Drogerie i P&G donirale su deo pazara koji je prikupljen tog dana vrtiću „Maslačak“ u Sjenici. Izdvojena novčana sredstva biće korišćena za nabavku svih neophodnih stvari za decu u narednom periodu, sa posebnim akcentom na poboljšanje higijenskih i drugih uslova za njihov boravak.

Akcija popusta „Lilly & Gillette Vas vole i misle na Vas“ će trajati do 1. septembra, a zatim slede i brojna druga iznenađenja koja će kompanija Lilly Drogerie u saradnji sa dugogodišnjim partnerima nastaviti da organizuje sve do kraja novembra.

Povezana vest:  asocijacijA Kreativaca predstavlja : LUCKY MARKET