Brend Gillette, kompanije Procter&Gamble, u Srbiji je lansirao novi SkinGuard brijač, inovaciju koja zadovoljava potrebe muškaraca koji imaju osetljivu kožu i kojima je potreban brijač koji ne iritira kožu.

Gillette SkinGuard je jedinstveni klinički¹ dokazan brijač, dizajniran specijalno za osetljivu kožu lica, a posebna SkinGuard tehnologija je postavljena između dva optimalno raspoređena sečiva i deluje na težinu ruke tako da nožići vrše manji pritisak na osetljivu kožu. SkinGuard ima tanje oštrice od drugih brijača, a između kojih se nalazi jedinstvena zaštita. Apsorbuje pritisak na kožu, ravna je i izdiže oštrice, kako bi se redukovao kontakt sa osetljivom kožom lica i vrata. Dva sečiva, prilagođene sečivne snage, optimalno su raspoređena sa svake strane, tako da smanjuju povlačenje i pritisak. Upravo ova tehnologija  čini ga najboljim i najadekvatnijim brijačem za osetljivu kožu.

Povezana vest:  Željko Rebrača i Mozzart uz naše medicinare: „Ovu utakmicu vi dobijate!“

U istraživanju sprovedenom na teritoriji Srbije, za potrebe lansiranja novog Gillette SkinGuard brijača više od 65 odsto istaklo je da nema osetljivu kožu. Uprkos tome ispitanici starosti do 45 godina u podjednakom procentu rekli su i da ih iritira proces brijanja, kao i neprijatan osećaj na koži nakon brijanja. Muškarci su najviše iskazali nezadovoljstvo proisteklo zbog korišćenja tupog, nekvalitetnog žileta, dok su neki iziritirani čitavim procesom brijanja. Pored toga, našli su se i odgovori poput nezadovoljstva izazvanim dužinom samog procesa, moguće povrede, peckanja kože, loše pena za brijanje itd.

Povezana vest:  HUMANITARNA AKCIJA U DELTA CITYJU

Kako Gillette SkinGuard brijač deluje na različitim tipovima kože i različitim bradama pokazali su igrači SkinGuard tima: košarkaši Novica Veličković i Branko Lazić, kao i glumci Bojan Perić i Aleksandar Radojičić. Oni su odgovorili na izazov svog kapitena Miroslava Raduljice i nakon napornih treninga poslati su na brijanje SkinGuard brijačima. Brijanje su završili bez iritacija, a svoje zadovoljstvo iskazali su istim izazovom koji su uputili Miroslavu Raduljici. Izazov #ObrijRaduljicu je počeo!

¹Nezavisna klinička studija sprovedena u Sjedinjenim Američkim Državama za potrebe kompanije P&G ocenila je bezbednost upotrebe SkinGuard brijača i utvrdila je da je brijač bezbedan za upotrebu na osetljivoj koži.

Povezana vest:  Šoping veče sa poznatima u Delta Cityju