Nova NIVEA ulja za čišćenje lica pretvaraju svakodnevnu rutinu čišćenja u pravo uživanje. Zahvaljujući formulaciji obogaćenoj prirodnim uljima koja pretvara ulje u mleko, nova NIVEA ulja za čiščenje lica nežno i efikasno čiste kožu i čine je svilenkasto mekom i glatkom. Ovaj proizvod je namenjen za svakodnevnu upotrebu i dostupan je u tri različite varijante koje su pogodne za tri tipa kože: normalnu, suvu i osetljivu.

Nova NIVEA ulja za čišćenje lica dodatno unapređuju svakodnevnu rutinu čišćenja i čine da se osećate sveže, čisto i negovano. Ovi inovativni proizvodi predstavljaju kombinaciju efikasne formulacije sa uljem i blagog mleka za čišćenje kože. Oni uklanjaju nečistoću, sebum, pa čak i vodootpornu šminku sa očiju i lica, dok su istovremeno veoma blagi prema koži. Iako se većina proizvoda za čišćenje nanosi tuferima ili kozmetičkim maramicama, za nova ulja za čišćenje lica nije nam potrebno ništa od toga.

Povezana vest:  Festival kontrabasa u misiji „Najvažniji poziv u životu!“

Tri različite varijante, NIVEA HYDRATING ULJE ZA ČIŠĆENJE za normalnu kožu, NIVEA NOURISHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za suvu kožu and NIVEA SOOTHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za osetljivu kožu, savršeno odgovaraju različitim tipovima kože i njihovim potrebama. Ulja čine kožu savršeno čistom, svilenkasto glatkom i mekom.

Revolucionarna formulacija

Ono što ove proizvode čini posebnim je formulacija koja pretvara ulje u mleko u kontaktu sa vodom. Proizvod se lako ispira, a koža je nakon ispiranja glatka i blistava. Sve tri varijante proizvoda sadrže dragocena prirodna ulja kao što su ulje kokosa, ulje semenki grožđa i ulje makadamije koja efikasno čiste kožu i lica i očiju i uklanjaju šminku – čak i vodootpornu.

Luksuzno pakovanje sa 25% rPET sadržaja

Praktična pumpica omogućava lako nanošenje ulja kako bi svakodnevna rutina čišćenja bila brza i jednostavna. Luksuzna bočica od PET materijala ima premium dizajn i izgledaće sjajno na polici u svakom kupatilu.

Povezana vest:  U Beču ugrađen prvi bajpas sa uzgajanim ćelijama

Pakovanje novih NIVEA ulja za čišćenje lica ne izdvaja se samo po lepom dizajnu već i po tome što 25% ambalaže čini rPET materijal. Održivost proizvoda potvrđuje i činjenica da je dovoljno da se ispere samo vodom pa nema potrebe za korišćenjem tufera.

Važna je pravilna upotreba

Kako bi proizvod bio efikasan, neophodno je da ga koristite na sledeći način:

  1. korak: Pritisnite dva do tri puta pumpicu i istisnite ulje za čišćenje na suve dlanove. Umasirajte ulje u suvu kožu lica i zatvorene oči. Ulje rastvara šminku, sebum i prljavštinu.
  2. korak: Pomoću vode napravite mlečnu teksturu. Ulje se pretvara u mleko u kontaktu sa vodom i uočljivo je na koži. Zahvaljujući vodi, mlečna tekstura je veoma lagana na dodir.
  3. korak: Temeljno isperite. Koža je savršeno čista i svilenkasto glatka i meka. Nema osećaja suve kože ni na jednom delu lica.
Povezana vest:  "Lakost" i "Adidas" protiv zagađenja životne sredine

NIVEA ulja za čišćenje lica možete koristiti ujutru kako biste osvežili kožu i pružili joj potrebnu negu za dobar početak dana, kao i uveče da biste uklonili nečistoću i šminku, pa čak i vodootpornu.

NIVEA HYDRATING ULJE ZA ČIŠĆENJE za lice i oči – za normalnu kožu, sa diskretnim mirisom, xx ml, preporučena maloprodajna cena 728 rsd

NIVEA NOURISHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za lice i oči – za suvu kožu, sa diskretnim mirisom, xx ml, preporučena maloprodajna cena 728 rsd

NIVEA SOOTHING ULJE ZA ČIŠĆENJE za lice i oči – za osetljivu kožu, bez parfema, xx ml, preporučena maloprodajna cena 728 rsd

Proizvodi će biti dostupni od septembra 2019. godine.