Holistički pristup životu – Pip Valer

Ovaj vodič je lak za korišćenje i daje direktne i praktične savete svima koji su zainteresovani za holistički pristup prirodnoj brizi o samom sebi. U tradicionalnom okviru knjige o anatomiji koja objašnjava svaki telesni sistem, poglavlje po poglavlje, Pip Valer – iskusna praktičarka i učitelj – daje najvažnije informacije i preporuke o vežbanju, ishrani, dodacima ishrani, razumevanju i staranju za emocionalno i mentalno zdravlje, naturopatske principe iz raznih tradicija i jednostavne, a ipak efikasne, načine postupanja sa duhovnom energijom.

Povezana vest:  Maid Cafe & Host Noir Futuristic party 25. novembra

Zasnovana na pretpostavci da određena suštinska, neuništiva sila – koja mora da bude u skladu sa zdravljem da bi bila u celosti prisutna – napaja sve što živi, ova knjiga osmišljena je tako da podrži i promoviše našu urođenu sklonost ka celovitosti i ravnoteži.

Svako poglavlje sadrži zanimljive recepte koji će vam unaprediti zdravlje i dobrobit.

Povezana vest:  Uručena priznanja pravim herojima Srbije!

Izdavačka kuća Publik Praktikum rešila je da obraduje nekog od vas ovom knjigu, a sve što je potrebno je da nam se javite na mail [email protected] i napišete zašto baš vi zaslužujete ovu knjigu.