Aleksandra Radovic, specijalna gosca neXt VIP zurkeNovi glamur novog neXta i Aleksandra Radović za nezaboravan provod

 

Beogradski restoran Comunale doživeo je preobražaj povodom velike VIP žurke za lansiranje novih, lepših i ukusnijih neXt sokova. Spektakularni dizajn, ukus vrhunskog kvaliteta i fantastični ukusi novog neXta privukli su mnogobrojne zvanice iz sveta biznisa, ali i sveta muzike, filma, politike i sporta. Krem gradskog noćnog i poslovnog sveta imao je ekskluzivnu priliku da uživa u novom, drugačijem neXt-u i odličnoj zabavi, uz prepoznatljiv glas pevačice Aleksandre Radović, koja je bila specijalni gost večeri.

Povezana vest:  Kompanija Tetra Pak donira 100.000 evra u cilju podrške borbi protiv COVID-19 pandemije u Srbiji

Posle Aleksandrinog nastupa, koji je zapalio atmosferu, za dobro raspoloženje bili su zaduženi The Beatshakers, koji su svojim DJ setovima i vrelim ritmovima razigrali zvanice do duboko u noć,  a „zvezde“ večeri bili su i neodoljivi kokteli sa neXt ukusima.

Barmen zabavlja goste-U novoj 2011. godini, kompanija Fresh&Co. pripremila je značajne novine u kojima će, verujem, svi uživati. Drago nam je što imamo priliku da potrošačima ponudimo neXt sokove u novom izdanju – spektakularnog dizajna i ukusnije nego ikad, ali sa prepoznatljivim kvalitetom na koji su navikli. Novi neXt donosi uživanje za sva čula – vrhunski kvalitet, moderno i inovativno pakovanje, autentični ukus voća – definitivno kombinacija koja se ne odbija, a večerašnje druženje je način da upoznamo sve naše saradnike, partnere i potrošače sa novinama koje im pripremamo – rekao je generalni direktor kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija Sotiris Janopulos.

Povezana vest:  Novogodišnji Katapult 25. i 26 .decembra