Marija_Karan___Maniera_2Tigru plaketa za uvođenje novog brenda

 

 

Modne gumene čizme Maniera kompanije Tigar dobitnik su plakete u kategoriji Najuspešnije uvođenje novog brenda, u okviru akcije Najbolje iz Srbije, koju tradicionalno organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i usluga i dnevni list Pregled.

 

Od osnivanja, daleke 1935. godine do danas, više od dvadeset hiljada zaposlenih veštim rukama izrađivalo je gumenu obuću u kompaniji Tigar. Brend Maniera nastao je i kao rezultat višegodišnjeg prisustva u proizvodnji modne gumene obuće za najrazličitije evropske brendove, gde je stečeno ogromno iskustvo i postignut visok kvalitet gotovih proizvoda.

Povezana vest:  Ministar Jovanović: Mala matura biće organizovana bez propusta

 

Kao vodeći evropski proizvođač zaštitnog programa gumenih čizama, lansiranjem brenda Maniera, pirotski Tigar od prošle godine postaje i domaći modni trendseter.

 

Gumene čizme Maniera predstavljaju sinonim originalne obuće vrhunskog kvaliteta i atraktivnog dizajna, koji je izlazeći u susrete sve zahtevnijim kupcima dnašnjice, brzo pronašao put do domaćeg i inostranog tržišta. Ručno rađene modne vodootprone čizme od prirodnog kaučuka očaravaju bojama i dizajnom i odlično pristaju uz različite odevne stilove. Postavljene i tople, fleksibilne sa ortopedski projektovanom petom koja omogućava nesputanost  koraka, funkcionalnost i komfor.

Povezana vest:  ZdravoRastimo turnir znanja je u toku: pozovite klince da se takmiče i osvoje vredne nagrade

 

Priznanje u okviru akcije Najbolje iz Srbije Tigrovoj gumenoj čizmi obezbeđuje dodatnu podršku u daljem pozicioniranju na tržištu i predstavlja korak dalje u izgradnji brenda Maniera.Istovremeno, ovo je vredno priznanje i za sve zaposlene u Tigar Obući koji su učestvovali u razvoju i izradi modnih čizama.

 

Brend Maniera ne predstavlja  prvi proizvod fabrike obuće koji je nagrađen u akciji „Najbolje iz Srbije”. Prošle godine nagradu u okviru ovog izbora ponela je zaštitna gumena čizma Century.

Povezana vest:  Habjanovićkin roman „Voda iz kamena“ najprodavaniji u januaru