stevan_jovetic_i_nesa_je_sa_dresomNovac za pomoć Kraljevu

 

Tradicionalni MOZZART SPORT PARTY u klubu Teatro je i ove nedelje bio izuzetno posećen, a ni dobar provod nije izostao. Sjajnu atmosferu dodatno je podgrejao veliki broj gostiju iz sveta sporta i muzike, među kojima su bili napadači Fiorentine Adem Ljajić, Stevan Jovetić i Nikola Gulan, fudbaler Partizana Milan Lola Smiljanić, košarkaš Dragan Labović, muzičar Gru i mnogi drugi.

Povezana vest:  Večni Lisca favoriti

 

Zbog obaveza prema svom klubu i nemogućnosti dolaska u klub Teatro, Dušan Kecman gostima se obratio preko video – bima, a njegov potpis se našao na dresu koji je bio namenjen licitaciji. Luka Tešanović je i ovog puta u svom prepoznatljivom stilu vodio program, a atraktivne promoterke kompanije Mozzart su ulepšale zabavu. Najuspešnija gošća kluba Teatro u ubacivanju lopte u mini koš osvojila je tretman u spa centru Lago Di Spa.

Povezana vest:  "Veliko spremanje Srbije" na 3.000 lokacija

 

Mozzartov dres sa potpisima poznatih ličnosti je izlicitiran za 50000 dinara i taj iznos je namenjen za pomoć Kraljevu u saniranju posledica zemljotresa. Dres je kupio fudbaler Stevan Jovetić, a domaćin zabave Neša Je obećava dobru zabavu i sledeće nedelje.