henkel_donacijaHenkel uručio donaciju Nacionalnom  udruženju roditelja dece obolele od raka

 

 

Projektom dečije izrade umetničkih kolekcija, uz pomoć Moment univerzalnog lepka, podržanim od strane kompanije Henkel i Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka, i njihovom aukcijskom prodajom prikupljena su sredstva koja su donirana Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Donacija je iskorišćena za kupovinu infuzione pumpe za hematološko odeljenje na institutu za Onkologiju u Novom Sadu. Ovom akcijom kompanija Henkel je pomogla onima kojima je pomoć najneophodnija, a to su bolnice gde se leče deca obolela od raka.

Povezana vest:  Biser dečji dan u subotu 5. marta u knjižari DELFI SKC

srdjan_miletic_henkele_donacijaTokom jednomesečnog projekta „Moment radionica – Deca deci“, mališani su imali priliku da, uz pomoć iskusnijih i renomiranih umetnika, koristeći Moment univerzalni lepak, prave sopstvene umetničke kolekcije. Kroz kreativnu radionicu, učenje i igru, na osnovu različitih predložaka, skica, zamisli i maketa deca su projektovala radove sa željom da na simboličan način pomognu svojim vršnjacima. Projekat se odigrao u prostorijama Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka, dok je kompanija Henkel poklonila deci pohađanje kreativne radionice tokom meseca novembra. Aukcijska prodaja dečijih radova protekla je u veseloj atmosferi, a radove su otkupljivali zaposleni u Henkelu, kao i roditelji dece. Među ljudima koji su otkupljivali bio je i glumac Srđan Miletić koji se sve vreme nadmetao i kupovao dečije radove.

Povezana vest:  Madona lansira modnu liniju

-Zahvaljujući  kreativnosti dece u okviru  Moment radionice „Deca deci“ i Centra za likovno obrazovanje Šumatovačka, imali smo priliku da prisustvujemo predivnoj izložbi i aukciji  dečijih radova. Na osnovu prikupljenih sredstava uspeli smo da pomognemo  NURDOR-u i deci kojoj je ta pomoć neophodna, što je za nas od izuzetnog značaja – rekla je Ivana Životić, brend menadžer Moment kategorije lepkova.

Povezana vest:  Stanija oduševljena šeikom Muhamedom: Oduševili su me maniri arapskog prestolonaslednika

Kompanija Henkel poznata je po svom dugogodišnjem angažovanju na polju pomoći i edukacije dece. Ovog puta, svojim brendom Moment i uz pomoć Moment univerzalnog lepka, pokrenuta je još jedna inicijativa za kreativno izražavanje najmlađih. Ovaj lepak pokazao se veoma praktičnim i jednostavnim za korišćenje, dok je zahvaljujući svom novom pakovanju sa detaljnim uputstvima za lako i pravilno nanošenje, pogodan za svakoga.  Istovremeno,  u skladu sa Henkelovom orijentacijom ka ekologiji i zdravoj životnoj sredini, Moment univerzalni lepak manje je štetan po okolinu od ostalih na tržištu