Karim_Space-katalog_stranaZakoračite u čudesni svet jednog od svetski najpoznatijih industrijskih dizajnera Karima Rashida u ekskluzivnoj galeriji ,,KARIM SPACE” u centru Beograda

 

Svečano otvaranje ekskluzivne prodajne galerije „Karim Space“ zakazano je za petak, 24. decembra 2010. u 19 časova.

Upoznajte se, razgovarajte i družite se sa svetski priznatim dizajnerom Karimom Rashidom u njegovoj jedinstvenoj prodajnoj galeriji Karim Space. U ovom nesvakidašnjem prostoru bićete prvi koji će zakoračiti u avangardni, moderni i multimedijalni svet Karima Rashida. Prodajna galerija, jedinstvena na ovim prostorima, namenjena je svim ljubiteljima savremenog, originalnog dizajna i inovativnih materijala i savremenog koncepta života.

Povezana vest:  „Panorama Sportova“ u Beogradu

Prodajna galerija „Karim Space″ se nalazi na prestižnoj lokaciji u centru grada i obuhvata 150m2. Sam enterijer, koji je takođe dizajnirao Karim Rashid, obiluje futurističkim elementima, kao i celokupno stvaralaštvo ovog vizionarskog umetnika. Moderan nameštaj, aksesoari za prijatan, veseo i udoban dom i kancelariju savremenog čoveka, među kojima možete da nađete sofe, fotelje, stolice, stolove, držače za kišobrane, svećnjake, čase, vaze, čine ovu galeriju posebnom, nesvakidašnjom i pravim raritetom na ovim prostorima.

Povezana vest:  Jahorina omiljeno mesto za letnji odmor

-Moja je istinska želja da ljudi žive na savremeni način, da učestvuju u savremenom svetu, da se oslobode nostalgije, zastarelih rituala, kiča i besmisla. Ako je u prirodi čoveka da živi u prošlosti, onda promeniti svet znači promeniti ljudsku prirodu – izjavio je Karim Rashid.

Karim Rashid je već imao priliku da se predstavi domaćoj javnosti kroz dizajn više objekata i industrijskih proizvoda, među kojima je najzapaženiji enterijer „Mozzart Space“.

Povezana vest:  Deda Mraz i Polarna družina prikupili blizu 1300 paketića na Coca-Cola praznižnom karavanu