Atmosfera sa dodele paketica_Fotografija 1Podeljeno 150  novogodišnjih paketića deci koja su socijalno ugrožena na teritoriji opštine Prijepolje

 

Kompanija REV d.o.o. poklonila je 150 novogodišnjih paketića deci koja su socijalno ugrožena na teritoriji opštine Prijepolje. Dodela paketića održana je u osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u Boradervu, kao i u prostorijama Centra za socijalni rad u Prijepolju, a realizovana je zahvaljujući saradnji sa Crvenim Krstom opštine Prijepolje.

Povezana vest:  Na police stiže ograničena serija Argete Exclusive – Dvorac Zemono

 

„Drago nam je da smo počeli saradnju sa Centrom za socijalni rad u Prijepolju. Kada su nam radnici centra ukazali na problem velikog broja ugrožene dece, ideja nam je bila da pokušamo na trenutak da vratimo osmeh na njihova lica, jer je Nova godina vreme darivanja i sreće. Sigurni smo da ćemo i u narednom periodu sarađivati, jer smatramo da su deca i njihov osmeh i sreća naš zajednički zalog za budućnost“, izjavio je Milan Ćušić, zamenik direktora REV d.o.o.

Povezana vest:  Ball korporacija proslavila 15 godina poslovanja u Srbiji

 

„„Akcija čiji je donator kanadska kompanija REV, jeste gest dobre volje da se deci koja vredno uče na trenutak donese radost i da osete čari novogodišnjih praznika. Zahvaljujemo se donatorima i uvereni smo da će saradnja biti dugoročna, jer ovo nije prvi put da REV pomaže našim đacima. Pre godinu dana donirali su nam šest računara koje sada koristimo u svakodnevnoj nastavi“, izjavio je Ševket Šehović, direktor osnovne škole „Svetozar Marković“ u Bordarevu.

Povezana vest:  Otvorena Glam Up prodavnica u Novom Sadu (FOTO)