ulicaotvorenog_srca_2011Nekoliko hiljada Beograđana posetilo „Ulicu otvorenog srca”

 

Nekoliko hiljada Beograđana i gostiju presronice posetilo je danas „Ulicu otvorenog srca“, koja je tradicionalno, u prisustvu glumaca, muzičara, žonglera i drugih umetnika održana u Svetogorskoj ulici.

Posetioci su, na manifestaciji koja se odvija pod sloganom „Grad se gradi srcem, Beograd – Kraljevu!“, mogli da uživaju  u nastupu glumaca Ateljea 212, muzici Vasila Hadžimanova, orkestru Jove Maljokovića, perkusionističkom orkestru muzičke škole „Stanković“ i dečjem horu „Čarolija“.

Povezana vest:  Izabrani najbolji na konkursu "Dva lica sunca"

– „Ulica otvorenog srca“ pokazuje da Beograd pomaže i drugim gradovima u Srbiji, posebno onima kojima je pomoć potrebna, rekao je na otvaranju direktor Turističke oprganizacije Beograda  Dejan Veselinov i pozvao sve prisutne da kupovinom žutih šlemova daju svoj doprinos obnovi Kraljeva.

On je podsetio da se manifestacija pod sloganom „Beograd grad otvorenog srca“ od ove godine proširila na opštine Novi Beograd, Zvezdara, Čukarica, Mladenovac i Obrenovac i pozvao njene žitelje da posete dešavanja i uživaju u bogatom zabavnom programu.

Povezana vest:  Humana Anastasija šarmirala goste kluba "Koketa"

Zamenik gradskog sekretara za kulturu Aleksandar Peković istakao je da „Ulica otvorenog srca“ predstavlja lep događaj koji okuplja sve Beograđane sa ciljem da se pomogne onima kojima je pomoć neophona.

Direktor kraljevačkog pozorišta Vladan Savković zahvalio se u ime stanovnika i grada iz koga dolazi i dodao da će jednog dana ulice, kuće, škole, bolnice, pozorišta i druge ustanove u Kraljevu biti obnovljene.

Povezana vest:  Trudnoća Kejt Midlton izazvala pravi bejbi bum u Britaniji