Redovna nega kože presudna je da bi naša koža bila zdrava i lepa, a postaje još značajnija ukoliko je koža suva, gruba na dodir i sklona iritacijama, crvenilu i svrabu.

Ali, svi znamo da je briga o koži i više od toga. To je ritual, deo odluke da u užurbanoj svakodnevici odvojimo nekoliko minuta za sebe.

Zato nam je, pored efikasnosti i pouzdanosti, veoma važno da preparati za negu prijatno mirišu. Tada se ovaj ritual pretvara u opuštajući i terapeutski momenat.

Ali, mnogim ljudima širom sveta koji se suočavaju sa simptomima suve i intezivno suve kože, nije lako da takve preparate pronađu, zato što određeni parfemi koji ulaze u sastav preparata za negu mogu da dovedu do pojave alergija.

Povezana vest:  Svečano osvetljenje Beograda od ponedeljka, 19. decembra

Eucerin®UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree je specijalno formulisan da pruži olakšanje suvoj koži i zadovolji sve njene potrebe, uz blag, prijatan miris. Klinički dokazano ovaj losion pogodan je za upotrebu kod osoba sa suvom i osetljivom kožom, sadrži sastojke koji prijaju koži i imaju umirujuća svojstva.

Osobe sa suvom kožom više ne moraju da prave kompromise – nakon upotrebe Eucerin® UreaRepair Plus Parfimisanog Losiona sa 5% uree svrab, zategnutost i crvenilo su umireni, a koža je intezivno hidrirana, nežna i blago mirisna.

  • 171 dama između 25 i 75 godina sa veoma suvom kožom, koje su tokom dve nedelje učestvovale u samoproceni ovog preparata, ocenilo je da Eucerin®UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree 98% ublažava osećaj zategnutosti odmah nakon nanošenja, čini kožu mekom i glatkom na dodir i prijatno miriše.
Povezana vest:  Nove onlajn-usluge za strane studente u Beču

Eucerin®UreaRepair Plus Parfimisani Losion sa 5% uree novitet je u dokazano efikasnoj Eucerin®UreaRepair Plus liniji koja obuhvata preparate neophodne za kompletnu negu lica i tela, a odlaže pojavu simptoma suve kože do 48 sati, čineći je glatkom, mekom i elastičnom.

Formulacija preparata iz ove linije sadrži ureu za koju je dokazano da predstavlja “zlatni standard” preparata za negu suve kože. Ključna prednost ovog sastojka je u tome što kao prirodni vlažeći faktor vezuje vodu i istovremeno podržava proces deskvamacije, to jest odbacivanja mrtvih ćelija sa površine kože, zahvaljujući kojem ponovo postaje glatka i meka. Pored uree, Eucerin®UreaRepair Plus linija, sadrži lipide, tačnije ceramide, koji jačaju zaštitnu funkciju kože i sprečavaju gubitak vlažnosti.

Povezana vest:  Počinje literarni konkurs: To je bio raspust!

Eucerin®UreaRepair Plus preparati rezultat su 120 godina iskustva i ekspertize u ovoj oblasti, a sadrže ureu u procentu od 5, 10 ili 30 odsto, pružajući vam mogućnost da izaberete onaj preparat koji će baš vašoj koži pružiti olakšanje i adekvatnu negu.

Do kraja oktobrameseca suve kožeuz kupovinu preparata iz Eucerin®UreaRepair Plus linije,  kao i ostalih Eucerin® linija specijalno formulisanih da zadovolje potrebe suve kože, očekuju vas atraktivni pokloni: crvena torba i ešarpa!