Zanosna, elegantna,glamurozna i autentična – takva je nova MO devojka!

Kolekcija za sezonu proleće-leto 2021 slavi 10 godina rada modne dizajnerke Milice Opačić i njenog brenda MO Première, kojom se autorka vraća esencijalnim vrenostima svog brenda, sa potpuno novim, svežim izgledom MO devojke.

Magičan kolorit, teksture, printovi, koža ,svila, šljokice – sve je to prisutno u ovoj kolekciji. Pažljivo i sa dosta strpljenja rađen je svaki komad posebno, tako da je samostalno upečatljiv, a lako i lepo gradi celokupnu sliku kolekcije.

Povezana vest:  Još jedan odličan spoj knjige i crne kafe

Kolekcija je fotografisana na dve pozadine  gde je autorka želela da pokaže kako moderna žena današnjice može biti vanvremenski lepa i glamurozna. Kroz dinamiku poza i raznolikost boja prikazuje raznovrsnost komada, kojima podseća dame da za kvalitetne odevne komade ne moraju putovati van granica Srbije i da neće pogrešiti ako biraju domaći brend, za promenu.

Svi krojevi su potpuno novi ali ovaj put sa retro vajbom. Kao i do sada, MO devojka je sexy i samouverena, boje su iz trenda “color festival”, dakle gotovo sve vedre boje, zelena, pink, žuta, crvena. Posebno su zanimljiva i dva printa, jedan je animal- zebra print koji je aktuelan već nekoliko sezona, a drugi je potpuno nov “strange surface” print gde je u teksturi sitan plise.

Povezana vest:  Wilkinson Xtreme3 avantura u Delta Cityju

Kožni komadi izrađeni su u crnoj i vodeno srebrnoj boji, a svetlucavi, “candy glow” materijal, Milica je koristila  za večernje haljine koje neodoljivo podsećaju na art deko dvadesetih.

MO Première rođendanskom kolekcijom dominiraju haljine, ali ne zaostaju ni suknje, pantalone, bluze, sakoi, jakne, topovi – komadi koji su prikladni kako za casual dnevne, tako za elegantne i glamurozne outfite.

Povezana vest:  Za osmehe najmlađih: Humanitarna akcija "Svi smo mi Deda Mraz"

Na kampanji za kolekciju proleće-leto 2021 Milica je okupila sjajnu ekipu koju čine:

Fotografi : Luka Bošković i Stefan Stojanov

šminka : Sofija Petrović

Frizura: Dacha Hair

Stajling: Irena Jovanovic

Model: Nikolina Verkić( Models scouting )

www.mopremiere.rs

Instagram: @mo_premiere