Pasta za zube je pomoćno sredstvo za održavanje oralne higijene. Njena osnovna namena je mehaničko uklanjanje naslaga sa zuba (u kombinaciji sa četkicom), ali u slučaju  Zeo-Medic prirodnih pasti za zube na bazi zeolita, osnovna funkcija je da štite zdravlje.

Zeo-Medic prirodne paste za zube pored uobičajenih sastojaka sadrže različite antibakterijske agense i druge prirodne, a za zdravlje korisne elemente. Na prvom mestu je klinički testiran prirodni mineral zeolit koji je i osnova svih pasti iz Zeo-Medic linije. Zeo-Medic paste su testirane i od strane stomatologa: „Istina je da ljudi imaju mnogo veću potrebu za prirodom i prirodnim preparatima nego što industrija ima razumevanja za to. Prisustvo na tržištu Zeo-Medic paste za zube od zeolita i etarskih ulja je blagotvorno za zdravlje usta i zuba, kao i za ceo organizam, jer odavno se zna da zdravlje na usta ulazi. U stomatologiji je odavno poznato da je zeolit jak antioksidans. Vezuje toksine i metale (amalgamske plombe), pomaže obnavljanju ćelija, reguliše PH usne duplje, a samim tim deluje umirujuće na upalne procese desni i usporava oboljenja paradoncijuma. Sva ostala eterična ulja su antiseptici, deluju na profilaksu zubnog kamenca, dezinfikuju i obezbeđuju svež dah. Zadovljni pacijenti i u potpunosti ispunjeni naši profesionalni zahtevi zaslužiju iskrenu preporuku.“ – dr Tanja Frleta, stomalog.

Povezana vest:  Nectar LIFE 100% u okviru akcije Najbolje iz Srbije 2009

Zeolit prevashodno omogućava pozitivne efekte kod zaštite sluzokože usne duplje od štetnih spoljašnjih uticaja, ali i od negativnog delovanja bakterija čije je prirodno stanište u usnoj duplji. Mikrogranulati zeolita imaju i abrazivna svojstva (glačanje površina zuba) zahvaljujući čemu se postiže produžan osećaj čistoće zuba. Visok sadržaj zeolita vrši detoksikaciju usne duplje, ali i zaustavlja krvarenje i jača desni. Sadržaj xylitola (prirodnog zaslađivača) u sastavu Zeo-Medic pasti za zube klinički je dokazana preventiva karijesu. Zahvaljujući ovom prirodnom zaslađivaču u sastavu, Zeo-Medic pasta mogu koristiti i dijabetičari, jer ima nizak glikemijski indeks (bez obzira na njegov visok sadržaj u ovim pastama).

Povezana vest:  Pobednici studentskog takmičenja putuju u Dubai

Zeo-Medic paste za zube imaju i kozmetsko-higijenski efekat i pomažu u prevenciji karijesa. Eterična ulja žalfije, mente, eukaliptusa, cimeta i pomorandže su antibaktericidna. Ove aromatične supstance daju Zeo-Medic pastama prijatan miris i ukus, što utiče na pozitivno iskustvo pojedinca prilikom održavanja oralne higijene, a takođe osvežavaju dah i produženo pružaju prijatan ukus u ustima.

ZEO-MEDIC PASTA ZA ZUBE SA ZEOLITOM I ETARSKIM ULJEM MENTE I ŽALFIJE*

Namenjena je osobama sa osetljivim zubima kojim ne prijaju jaki veštački ukusi. Ima blagi ukus etarskih ulja mente i žalfije koji umiruju zube i desni. Ne sadrži fluoride,veštačke boje i arome.

ZEOLIT pomaže kod uklanjanja naslaga sa zuba, zaustavlja krvarenja, omogućava potpunu detoksikaciju usne duplje od konzervanasa,mikroorganizama i toksina.

ETARSKO ULJE ŽALFIJE sprečava bakterijske infekcije, jača desni, osvežava dah

ETARSKO ULJE MENTE  sprečava bakterijske infekcije, hladi usnu duplju, umiruje desni, osvežava dah.

ZEO-MEDIC PASTA ZA ZUBE SA ZEOLITOM, XYLITOLOM, HAMAMELISOM, MENTOLOM I ETARSKIM ULJEM MENTE*

Povezana vest:  Puma Social Launch Party održan u prostoru Kolosej Bowling & Lounge u TC Ušće

Ukoliko volite jak ukus paste za zube koja hladi i osvežava – onda je ova prirodna pasta pravo rešenje za Vas. Sa ovom Zeo-Medic pastom negujete zube i desni na zdrav i potpuno prirodan način, a u ustima osećate svežinu  koja traje. Pasta ne sadrži fluoride, veštačke zaslađivače, boje i arome.

ZEOLIT pomaže kod uklanjanja naslaga sa zuba, zaustavlja krvarenja, omogućava potpunu detoksikaciju usne duplje od konzervanasa, mikroorganizama i toksina

XYLITOL sprečava razvoj bakterija i nastanak kvara zuba

– HAMAMELIS umiruje otoke,crvenilo i upalu desni

– ETARSKO ULJE MENTE sprečava bakterijske infekcije, hladi, umiruje desni i osvežava dah

– MENTOL hladi i daje ukus ledene svežine.

Zbog svojih prirodnih elemenata u sastavu Zeo-Medic paste za zube mogu se nesmetano koristiti i u dužem vremenskom periodu.

*PREPORUČENA CENA ZEO-MEDIC PRIRODNIH PASTI ZA ZUBE: 350.00 RSD

Odabrite svoju omiljenu Zeo-Medic pastu za zube & BACK TO SMILE!