U svakoj ženi čuči sportistkinja. Sportistkinja koja vodi brigu o zdravlju tela i duha. Koja ste vi?

SPORTSKI NA POSAO

Ujutro vas prvo budilnik katapultira iz kreveta. Već kod kuće oblačite sportsku odeću kako biste spremni stigli u salu za vežbanje i počeli što pre. Ako je jutro hladno, preko helanki navučete udobnu široku trenirku, a preko nje duks. Vežbanje je vaša kafa, razbudi vas i pripremi za dnevne izazove. Na kraju sledi još tuširanje kako biste osvežili telo. Spremni ste za sve što će vam doneti dan!

Povezana vest:  Da li će fleksibilni metodi rada ostati i u budućnosti?

SPORTSKI SA POSLA

Poslednje su sekunde pre nego što kazaljke na satu najave kraj radnog dana. Odmah nakon posla idete na vežbanje. Torbicu zamenite torbom za fitness, svakodnevne cipele patikama, pantalone prijatnim helankama, a tuniku sportskom majicom. Odeća je »quick dry« kako bi odvajala vlagu jer vodite brigu o svom telu i znate da prilikom vežbanja koža mora da diše. Opušteni i smireni završavate dan.

Povezana vest:  Da li je Pique preterao, šalio se da je Shakira porodila

SPORTSKI ELEGANTNO

Vi ste dama koja uspešno spaja modne komade sa svakodnevnom odećom. Znate prepoznati prednost helanki višeg struka i elegantne košulje uvučene u struk. Patike i ekstravagantna suknja nikad za vas nisu bili bauk jer znate da ih nosite kao na modnoj pisti. Sportski grudnjak i bluza otvorenih ramena? Zašto da ne? Kad se u odeći osećate samouvereno, onda možete nositi sve što poželite. Znate da vi nosite odeću, a ne odeća vas.

Povezana vest:  Otvorena "Jazz kantina Lisabon "u Kombank dvorani

Upoznajte sportsku liniju Lisca Cheek POWERFUL. Za žene koje znaju da nije važno koliko polako ideš, sve dok ne staneš.